Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=М135.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Луканін О. С. Мікробіологічна оцінка деревини дуба з різних екотопів України / О. С. Луканін, О. В. Тимчик, С. Г. Зражва, О. В. Брєєва // Агроекол. журн.. - 2007. - № 2. - С. 73-76. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Проведено мікробіологічну оцінку деревини дубової клепки в Одеській, Закарпатській, Вінницькій, Київській, Житомирській та Черкаській областях України для виробництва виноробної бочкотари. Виявлено, що склад мікроорганізмів не залежить від району заготовки деревини і визначається мікобіотою грунту парку зберігання деревини. Індекс рубрикатора НБУВ: М112.06 + М135.31-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23660 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Луканін О. С. Технологічна оцінка деревини дуба Харківської області для виробництва винних і коньячних бочок / О. С. Луканін, С. Г. Зражва, О. М. Сидоренко, М. Ф. Агафонов, М. М. Костриця, В. П. Омельчук // Агроекол. журн.. - 2008. - Спец. вип. - С. 155-157. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Приведены результаты исследований древесины дуба типичных насаждений лесхозов Харьковской области с точки зрения целесообразности ее использования для производства высококачественной клепки для винных и коньячных бочек. Установлены особенности макроструктуры древесины дуба, ее физические и химические свойства, а также возможные среднегодовые объемы заготовки клепочного кряжа. Індекс рубрикатора НБУВ: М112 + М135.31
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23660 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Луканін О. С. Розподіл фенольних речовин у стовбурах дуба звичайного, використовуваного у виробництві винних і коньячних бочок / О. С. Луканін, Т. В. Кропивницька, С. Г. Зражва, О. М. Сидоренко, М. Ф. Агафонов // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 10. - С. 53-55. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Наведено результати досліджень розподілу фенольних речовин у стовбурах дуба звичайного, які дозволяють створювати смакові "букети" шляхом виготовлення клепки для винних і коньячних бочок з різних зон стовбура. Доведено більш високу стійкість ядрової деревини до гнилизни у порівнянні із заболонною. Приведены результаты исследований распределения фенольных веществ в стволах дуба обычного, которые дают возможность создавать вкусовые "букеты" путем изготовления клепки для винных и коньячных бочек из различных зон ствола. Доказана более высокая устойчивость ядровой древисины к гнилям по сравнению с заболонной. Індекс рубрикатора НБУВ: М112 + М135.31-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|