Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л997(0)$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Коршунова Г. Ф. Етнічні кухні : підручник / Г. Ф. Коршунова, Н. М. Варваріна; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 286 c. - Бібліогр.: 40 назв - укp.Наведено характеристику та розкрито особливості розвитку різних національних кухонь, зокрема, Франції, Німеччини, Польщі, США, Мексики, Ірану, Індії, Японії. Визначено чинники формування відмінних рис кухонь народів світу. Розглянуто питання використання прянощів і приправ у різних кухнях. Подано рекомендації щодо складання меню для різних контингентів споживачів за національною ознакою. Індекс рубрикатора НБУВ: Л997(0) я73-1 + Т594.25
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА736963 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Кулінарна етнологія : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології" / В. Ф. Доценко, А. В. Гавриш, О. С. Пушка, В. В. Цирульнікова, Н. П. Бондар, Т. П. Голікова, Ю. П. Фурманова, Л. О. Шаран; ред.: В. Ф. Доценко; Національний університет харчових технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. - 755 c. - укp.Наведено загальну характеристику кухонь народів світу, представлено традиції та особливості кулінарного оброблення сировини, асортимент і технології традиційних страв та режим харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л997(0) я7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС67903 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|