Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (178)Автореферати дисертацій (2)Книжкові видання та компакт-диски (1868)Журнали та продовжувані видання (1126)
Пошуковий запит: (<.>U=Л997$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.РА365426 Декуша Г. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2009/
2.РА328660 Ромашко О. В.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/2004/
3.ВА736963 Коршунова Г. Ф.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Етнічні кухні [Текст] : підручник
4.ВА735721 Бензель Л. В. Лекарственные пищевые растения [Текст] : учеб. пособие
5.Ж69372 Подденежна О. В. Особливості культурологічної проблематики в літературі російської еміграції III хвилі (на матеріалі книги П. Вайля і О. Геніса "Російська кухня у вигнанні") [Текст]: 12 // Вісн. Луган. нац. ун-ту ім. Т. Шевченка. Філол. науки.-С.120-125
6.Ж101312 Матлай Л. Кулінарна дипломатія як різновид публічної дипломатії: нові підходи та концепції [] // Humanitarian Vision, 2015. т.Т. 1,N № 2.-С.55-60
7.Ж69407 Плюта О. П. Українська кухня: передумови виникнення і трансформації [] // Укр. культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Напрям: Культурологія, 2017,N Вип. 25.-С.195-200
8.Ж73620 Алєшугіна Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в'їзного туризму [] // Науковий вісник Полісся, 2019,N № 1.-С.126-131
9.Ж73620 Алєшугіна Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в'їзного туризму [] // Науковий вісник Полісся, 2019,N № 1.-С.126-131
10.ВА820481 Колекція найсмачніших страв [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
11.ВА820482 Мої фірмові страви [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
12.ВА820480 Смаколики моєї сім'ї [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
13.ВА820484 Смаколики нашої родини [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
14.ВА820475 Улюблені страви [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
15.ВС67903 Кулінарна етнологія [Текст] : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології" / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Доценка В. Ф. ; Нац. ун-т харч. технологій
16.ВС69323 Ощипок І. М. Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського