Пошуковий запит: (<.>U=Л997$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | РА365426 Декуша Г. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2009/
|
2. | РА328660 Ромашко О. В.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/2004/
|
3. | ВА736963 Коршунова Г. Ф.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Етнічні кухні [Текст] : підручник
|
4. | ВА735721 Бензель Л. В. Лекарственные пищевые растения [Текст] : учеб. пособие
|
5. | Ж69372 Подденежна О. В. Особливості культурологічної проблематики в літературі російської еміграції III хвилі (на матеріалі книги П. Вайля і О. Геніса "Російська кухня у вигнанні") [Текст]: 12 // Вісн. Луган. нац. ун-ту ім. Т. Шевченка. Філол. науки.-С.120-125
|
6. | Ж101312 Матлай Л. Кулінарна дипломатія як різновид публічної дипломатії: нові підходи та концепції [] // Humanitarian Vision, 2015. т.Т. 1,N № 2.-С.55-60
|
7. | Ж69407 Плюта О. П. Українська кухня: передумови виникнення і трансформації [] // Укр. культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Напрям: Культурологія, 2017,N Вип. 25.-С.195-200
|
8. | Ж73620 Алєшугіна Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в'їзного туризму [] // Науковий вісник Полісся, 2019,N № 1.-С.126-131
|
9. | Ж73620 Алєшугіна Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в'їзного туризму [] // Науковий вісник Полісся, 2019,N № 1.-С.126-131
|
10. | ВА820481 Колекція найсмачніших страв [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
|
11. | ВА820482 Мої фірмові страви [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
|
12. | ВА820480 Смаколики моєї сім'ї [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
|
13. | ВА820484 Смаколики нашої родини [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
|
14. | ВА820475 Улюблені страви [Текст] : кн. для запису кулінар. рецептів
|
15. | ВС67903 Кулінарна етнологія [Текст] : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології" / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Доценка В. Ф. ; Нац. ун-т харч. технологій
|
16. | ВС69323 Ощипок І. М. Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ
|