Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (9)Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (54)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.РА321688 Бровенко Т. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2002/
2.ВА722633 Лисюк Г. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату [Текст] : монографія
3.Ж29432 Тележенко Л. М. Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.13-18
4.РА410429 Кашкано М. А. Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кашкано Мар'яна Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
5.РА403447 Демічковська М. П. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т //
6.Ж25522 Антонюк І. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" [] // Товари і ринки, 2015,N № 1.-С.209-217
7.Ж43715 Shaikh T. H. FTIR spectroscopy combined with chemometric: a versatile tool for quality evaluation of fried vermicelli [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 1.-С.61-75
8.РА425445 Тарасенко Т. А. Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тарасенко Тетяна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
9.Ж101341 Іжевська О. Млинці оздоровчої дії для закладів ресторанного господарства в умовах сучасності [] / О. Іжевська, І. Козяр, Я. Косінова // Техн. науки та технології, 2020,N № 2.-С.269-277
10.Ж25522 Федорова Д. Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість [] / Д. Федорова, Є. Зикова // Товари і ринки, 2021,N № 3.-С.126-140
11.РА437534 Данилюк І. П. Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Данилюк Інна Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т
12.Ж101341 Данилюк І. Технологія млинців із плодово-овочевої сировини [] / І. Данилюк, Л. Струтинська // Техн. науки та технології, 2021,N № 1.-С.152-161
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського