Пошуковий запит: (<.>U=Л991.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | РА395006 Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
|
2. | Ж69879 Пушка О. С. Технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. т.Т. 22,N № 4.-С.175-184
|
3. | Ж69443 Постнов Г. М. Спосіб отримання рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби з використанням ультразвуку [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.51-58
|
4. | Ж69879 Зінченко І. М. Зміни білкових речовин грибів у процесі гідротермічного оброблення в технології грибних снеків [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 2.-С.166-174
|
5. | Ж25522 Рубанка К. Кавовий напій зі зниженим показником глікемічності [] // Товари і ринки, 2020,N № 2.-С.119-127
|
6. | Ж43715 Kose S. Nutritional value of fish soup from cultured brook trout (Salvelinus fontinalis, Mitchill, 1814) [] / S. Kose, M. Pompe [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 1.-С.112-123
|
7. | РА436668 Пушка О. С. Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Пушка Ольга Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій
|