Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Топольник В. Г. 
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12 / В. Г. Топольник; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2002. - 33 c. - укp.

Розвинено наукову базу для розрахунку кількісної оцінки якості найважливіших складових процесу виробництва кулінарної продукції. Обгрунтовано взаємозв'язки цілісної системи та систем об'єктів, властивостей і показників якості складових процесу. Розроблено математичні моделі показників якості кулінарної сировини та системи технічних засобів, розрахунку коефіцієнтів вагомості показників під час комплексної оцінки. Рівень якості сировини, обладнання, технологічної обробки та готової кулінарної продукції централізованого виробництва визначено за якісним показником. Наведено перелік обладнання, випуск якого доцільно припинити через його низьку якість. Здійснено практичне впровадження результатів дослідження.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-906

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА318883 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Петрова І. А. 
Експертиза продукції підприємств ресторанного господарства при розкритті економічних злочинів : монографія / І. А. Петрова, О. В. Загуменна, В. В. Яременко; МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. - Х. : НікаНова, 2011. - 351 c. - Бібліогр.: с. 322-325. - укp.

Розкрито основні положення стандартизації, метрології та сертифікації для предприємств ресторанного господарства (РГ), висвітлено основи виробництва їх продукції. Наведено асортимент кулінарної продукції та нормативно-технічні документи, що регламентують її якість. Запропоновано експертні методи визначення показників якості продукції РГ. Описано лабораторні дослідження цієї продукції та способи розрахунку повноти вкладення сировини (м'ясних, рибних, сирних та овочевих напівфабрикатів, перших страв і виробів з тіста). Розглянуто методологію комплексного оцінювання якості досліджуваної продукції, порядок визначення продажної вартості страв і виявлення можливих правопорушень. Наведено нормативно-технічні документи підприємств РГ, що підлягають контролю працівниками ДСБЕЗ і податкової служби.


Індекс рубрикатора НБУВ: Х893.9(4УКР)413.4 + Л99-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА742573 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського