Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Топольник В. Г. Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12 / В. Г. Топольник; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2002. - 33 c. - укp.Розвинено наукову базу для розрахунку кількісної оцінки якості найважливіших складових процесу виробництва кулінарної продукції. Обгрунтовано взаємозв'язки цілісної системи та систем об'єктів, властивостей і показників якості складових процесу. Розроблено математичні моделі показників якості кулінарної сировини та системи технічних засобів, розрахунку коефіцієнтів вагомості показників під час комплексної оцінки. Рівень якості сировини, обладнання, технологічної обробки та готової кулінарної продукції централізованого виробництва визначено за якісним показником. Наведено перелік обладнання, випуск якого доцільно припинити через його низьку якість. Здійснено практичне впровадження результатів дослідження. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-906
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА318883 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Петрова І. А. Експертиза продукції підприємств ресторанного господарства при розкритті економічних злочинів : монографія / І. А. Петрова, О. В. Загуменна, В. В. Яременко; МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. - Х. : НікаНова, 2011. - 351 c. - Бібліогр.: с. 322-325. - укp.Розкрито основні положення стандартизації, метрології та сертифікації для предприємств ресторанного господарства (РГ), висвітлено основи виробництва їх продукції. Наведено асортимент кулінарної продукції та нормативно-технічні документи, що регламентують її якість. Запропоновано експертні методи визначення показників якості продукції РГ. Описано лабораторні дослідження цієї продукції та способи розрахунку повноти вкладення сировини (м'ясних, рибних, сирних та овочевих напівфабрикатів, перших страв і виробів з тіста). Розглянуто методологію комплексного оцінювання якості досліджуваної продукції, порядок визначення продажної вартості страв і виявлення можливих правопорушень. Наведено нормативно-технічні документи підприємств РГ, що підлягають контролю працівниками ДСБЕЗ і податкової служби. Індекс рубрикатора НБУВ: Х893.9(4УКР)413.4 + Л99-9
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА742573 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|