Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (369)Автореферати дисертацій (44)Книжкові видання та компакт-диски (3391)Журнали та продовжувані видання (1879)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 473
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА587847 Беляев Михаил Иванович - человек, ученый, педагог... [Текст]
2.ВА593039 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Зб. наук. пр.
3.ВА590250 Топольник В. Г. Количественная оценка качества оборудования общественного питания [Текст]
4.ВА586632 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі", 28-29 жовт. 1998 р., Київ [Текст] : Матеріали конф.
5.ВА587819 Одарченко М. С. Охорона праці на підприємствах харчування [Текст] : Навч. посіб. для студ. технол. ф-тів торг.-технол. вузів
6.ВА601430 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі [Текст] : Зб. наук. пр.
7.В342605 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 1 [Текст]
8.В342605 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 2 [Текст]
9.ВА603148 Черевко О. І.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб. для студ.
10.ВА595532 Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания [Текст]
11.ВА601494 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] : Матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 25 - 26 жовт. 2000 р.
12.ВА597530 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Студентська наука в новому тисячолітті: сучасні проблеми громадського харчування, готельного господарства та туризму [Текст] : Матеріали Всеукр. студ. наук. конф., 19 - 21 квіт. 2000 р., Київ
13.ВА599006 Пересічний М. І.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика [Текст]
14.ВА585619 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму [Текст] : Зб. наук. пр.
15.ВА665973 Заплетников И. Н.Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения [Текст] : Моногр.
16.ВА665489 Шубін О. О.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні [Текст] : Моногр.
17.ВА660204 Пересічний М. І.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] : Моногр.
18.В348411 Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 1 [Текст]
19.ВА665002 Конвісер І. О.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч. посіб.
20.Ж70284 Черевко О. І. Вивчення теплопровідних властивостей поверхневого шару м'ясних січених виробів [Текст]: Вып. 6 // Вестн. науки и техники.-С.21-27
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського