Пошуковий запит: (<.>U=Л99$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 473
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА587847 Беляев Михаил Иванович - человек, ученый, педагог... [Текст]
|
2. | ВА593039 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Зб. наук. пр.
|
3. | ВА590250 Топольник В. Г. Количественная оценка качества оборудования общественного питания [Текст]
|
4. | ВА586632 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі", 28-29 жовт. 1998 р., Київ [Текст] : Матеріали конф.
|
5. | ВА587819 Одарченко М. С. Охорона праці на підприємствах харчування [Текст] : Навч. посіб. для студ. технол. ф-тів торг.-технол. вузів
|
6. | ВА601430 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі [Текст] : Зб. наук. пр.
|
7. | В342605 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 1 [Текст]
|
8. | В342605 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 2 [Текст]
|
9. | ВА603148 Черевко О. І.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб. для студ.
|
10. | ВА595532 Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания [Текст]
|
11. | ВА601494 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] : Матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 25 - 26 жовт. 2000 р.
|
12. | ВА597530 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Студентська наука в новому тисячолітті: сучасні проблеми громадського харчування, готельного господарства та туризму [Текст] : Матеріали Всеукр. студ. наук. конф., 19 - 21 квіт. 2000 р., Київ
|
13. | ВА599006 Пересічний М. І.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика [Текст]
|
14. | ВА585619 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму [Текст] : Зб. наук. пр.
|
15. | ВА665973 Заплетников И. Н.Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения [Текст] : Моногр.
|
16. | ВА665489 Шубін О. О.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні [Текст] : Моногр.
|
17. | ВА660204 Пересічний М. І.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] : Моногр.
|
18. | В348411 Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 1 [Текст]
|
19. | ВА665002 Конвісер І. О.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч. посіб.
|
20. | Ж70284 Черевко О. І. Вивчення теплопровідних властивостей поверхневого шару м'ясних січених виробів [Текст]: Вып. 6 // Вестн. науки и техники.-С.21-27
|
| |