Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА696374 Тимченко В. К.Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". Технология майонезов, салатных соусов и дрессингов [Текст] : учеб. пособие для студ.
|
2. | Ж69879 Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
|
3. | Ж69879 Фролова Н. Е. Інструментальний комплекс розпізнавання і планування органолептичного образу ароматизатора [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.93-96
|
4. | Ж69879 Фролова Н. Е. Дослідження пряноароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.42-45
|
5. | Ж69879 Фролова Н. Е. Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.40-42
|
6. | Ж69944 Дубова Г. Є. Кріоконцентрування рідких натуральних ароматичних речовин [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.36-41
|
7. | Ж29432 Швень О. М. Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів [Текст]: 7 // Харч. пром-сть.-С.23-25
|
8. | РА319248 Аргатенко Т. В.Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.23.04.- URL: /ard/2002/
|
9. | РА336279 Бичков Я. М.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2005/
|
10. | РА306239 Ільдірова С. К.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології виробництва майонезів із використанням амаранту багряного [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук: 05.18.16
|
11. | РА316538 Афанасьєва В. А.Харківська держ. акад. технології та організації харчування. Товарознавча оцінка антиоксидантних фітодобавок з натуральних прянощів та майонезів на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15
|
12. | РА304471 Упатова О. І.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Удосконалення технології виробництва соусів емульсійного типу [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
13. | РА344479 Макаренко О. Г.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
|
14. | РА376516 Литвиненко О. А.Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06.- URL: /ard/2010/
|
15. | Ж69443 Пархоменко В. Д. Дослідження технологічного процесу виробництва майонезу на диспергаторі ударної дії [Текст] 3: вип. 10 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.167-170
|
16. | Ж24320 Некрасов П. О. Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії [Текст]: 3/8 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.59-63
|
17. | Ж29432 Снєжкін Ю. Ф. Сушіння м'яти на конвективних сушильних установках [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.168-170
|
18. | Ж14162 Ободович А. Н. Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии [Текст] 31: 6 // Пром. теплотехника.-С.81-84
|
19. | Ж24320 Некрасов П. О. Особливості структурно-механічних характеристик майонезів функціонального призначення [Текст]: 2/12 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.53-55
|
20. | Ж25522 Жукевич О. Виробництво та споживання соусів в Україні [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.37-45
|
| |