Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (9)Автореферати дисертацій (32)Книжкові видання та компакт-диски (316)Журнали та продовжувані видання (169)
Пошуковий запит: (<.>U=Л98$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 225
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Лебедев Д. П. Методы интенсификации сублимационной сушки препаратов в вакууме и разработка новых установок непрерывного действия [Текст] 23: 1-2 // Пром. теплотехника.-С.67-75
2.ВА605701 Павлюк Р. Ю.Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Укр. гос. ун-т пищевых технологий. Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст]
3.Ж70284 Павлюк Р. Ю. Нові біологічно активні добавки із трутневих личинок - альтернатива бджолиному маточному молочку [Текст]: Вып. 6 // Вестн. науки и техники.-С.16-21
4.ВА652145 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Товарознавство смакових товарів [Текст] : Підруч.
5.Ж24793 Бальон Я. Г. Синтез та біологічні властивості цукрозамінників [Текст] 4: Вип. 3 // Журн. орган. та фармац. хімії.-С.20-24
6.ВА696374 Тимченко В. К.Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". Технология майонезов, салатных соусов и дрессингов [Текст] : учеб. пособие для студ.
7.ВА684015 Федоренченко Л. О.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : Навч. посіб. для студ. ВНЗ
8.ВА715494 Бурдо О. Г. Экстрагирование в системе "кофе - вода" [Текст] : монография
9.Ж23673 Толоконніков Ю. О. Використання нетрадиційної сировини і відходів виробництва щодо вироблення радіопротекторних продуктів харчування [Текст]: 1 // Причорномор. екол. бюл.-С.75-77
10.Ж14738 Гузьова І. О. Гідродинаміка фільтраційного сушіння кавової сировини для екстрагування жиру [Текст]: 5 // Хім. пром-сть України.-С.44-46
11.Ж15241 Галат Е. Упаковка для золотых лепестков [Текст]: 5 // Упаковка.-С.22-25
12.Ж69879 Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
13.Ж29432 Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.45-47
14.Ж69879 Фролова Н. Е. Інструментальний комплекс розпізнавання і планування органолептичного образу ароматизатора [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.93-96
15.Ж69879 Сімахіна Г. О. Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.98-102
16.Ж29432 Зав'ялов В. Л. Безвідходне енергозбережне виробництво чайного концентрату [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.148-150
17.Ж69879 Фролова Н. Е. Дослідження пряноароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.42-45
18.Ж29409/А Косів Р. Б. Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин [Текст]: 553 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.104-105
19.Ж68462 Запорожець О. А. Застосування твердофазного редокс-реагенту для тест-оцінки загальної антиоксидантної активності рослинних об'єктів [Текст]: 1-2 // Фармаком.-С.51-58
20.Ж16789 Кисличенко В. С. Одержання та стандартизація сухого екстракту з капусти брокколі [Текст]: 3 // Запорож. мед. журн.-С.95-98
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського