Пошуковий запит: (<.>U=Л98$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 225
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж14162 Лебедев Д. П. Методы интенсификации сублимационной сушки препаратов в вакууме и разработка новых установок непрерывного действия [Текст] 23: 1-2 // Пром. теплотехника.-С.67-75
|
2. | ВА605701 Павлюк Р. Ю.Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Укр. гос. ун-т пищевых технологий. Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст]
|
3. | Ж70284 Павлюк Р. Ю. Нові біологічно активні добавки із трутневих личинок - альтернатива бджолиному маточному молочку [Текст]: Вып. 6 // Вестн. науки и техники.-С.16-21
|
4. | ВА652145 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Товарознавство смакових товарів [Текст] : Підруч.
|
5. | Ж24793 Бальон Я. Г. Синтез та біологічні властивості цукрозамінників [Текст] 4: Вип. 3 // Журн. орган. та фармац. хімії.-С.20-24
|
6. | ВА696374 Тимченко В. К.Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". Технология майонезов, салатных соусов и дрессингов [Текст] : учеб. пособие для студ.
|
7. | ВА684015 Федоренченко Л. О.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : Навч. посіб. для студ. ВНЗ
|
8. | ВА715494 Бурдо О. Г. Экстрагирование в системе "кофе - вода" [Текст] : монография
|
9. | Ж23673 Толоконніков Ю. О. Використання нетрадиційної сировини і відходів виробництва щодо вироблення радіопротекторних продуктів харчування [Текст]: 1 // Причорномор. екол. бюл.-С.75-77
|
10. | Ж14738 Гузьова І. О. Гідродинаміка фільтраційного сушіння кавової сировини для екстрагування жиру [Текст]: 5 // Хім. пром-сть України.-С.44-46
|
11. | Ж15241 Галат Е. Упаковка для золотых лепестков [Текст]: 5 // Упаковка.-С.22-25
|
12. | Ж69879 Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
|
13. | Ж29432 Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.45-47
|
14. | Ж69879 Фролова Н. Е. Інструментальний комплекс розпізнавання і планування органолептичного образу ароматизатора [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.93-96
|
15. | Ж69879 Сімахіна Г. О. Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.98-102
|
16. | Ж29432 Зав'ялов В. Л. Безвідходне енергозбережне виробництво чайного концентрату [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.148-150
|
17. | Ж69879 Фролова Н. Е. Дослідження пряноароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.42-45
|
18. | Ж29409/А Косів Р. Б. Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин [Текст]: 553 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.104-105
|
19. | Ж68462 Запорожець О. А. Застосування твердофазного редокс-реагенту для тест-оцінки загальної антиоксидантної активності рослинних об'єктів [Текст]: 1-2 // Фармаком.-С.51-58
|
20. | Ж16789 Кисличенко В. С. Одержання та стандартизація сухого екстракту з капусти брокколі [Текст]: 3 // Запорож. мед. журн.-С.95-98
|
| |