Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (11)Книжкові видання та компакт-диски (101)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 86
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА622326 Рудавська Г. Б.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Харчові концентрати [Текст] : Підруч.
2.Ж29432 Гайдар Н. М. Сухі продукти функціонального призначення для дитячого харчування, збагачені компонентами рослинного походження [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.137-138
3.Ж15241 Волчко А. Проблема псування м'яких бульйонних брикетів [Текст]: 1 // Упаковка.-С.36-37
4.Ж14162 Шаркова Н. А. Исследование массообменных процессов при ферментативном гидролизе пищевых белков с целью разработки технологии производства гипоаллергенных продуктов [Текст] 29: 3 // Пром. теплотехника.-С.55-59
5.Ж69879 Шульга О. С. Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре [Текст]: 22 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.14-17
6.Ж69472 Вишемирська С. В. Аналіз органолептичних та фізико-хімічних показників продукту за допомогою байєсовських мереж [Текст]: 6 // Систем. технології.-С.27-35
7.Ж29432 Левченко Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів [Текст]: 6 // Харч. пром-сть.-С.17-19
8.Ж69879 Шульга О. С. Нові продукти харчування на основі картоплі: (огляд) [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.101-103
9.Ж69879 Єгорова А. В. Технологічні основи виробництва зернових функціональних продуктів харчування [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.28-19
10.Ж69879 Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.37-38
11.РА339496 Мельник О. Ю.Нац. ун-т харч. технологій. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01
12.РА309274 Пузік Л. М.Нац. аграр. ун-т. Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03
13.РА305118 Станевський О. Л.Одес. держ. акад. харч. технологій. Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/1999/
14.РА315258 Голуб Б. О.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
15.РА353681 Гріщенко Г. В.НАН України. Ін-т техн. теплофізики. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
16.РА310473 Кобилінська О. В.Укр.держ. ун-т харчових технологій. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/2000/
17.РА365414 Шульга О. С.Нац. ун-т харч. технологій. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/2009/
18.РА350670 Трощий Т. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
19.РА363771 Аннєнкова Н. Б.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2009/
20.РА311830 Заремба П. О.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.05.09.- URL: /ard/2000/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського