Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 151
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж14162 Снежкин Ю. Ф. Энергосбережение при комплексной переработке растительного сырья [Текст] 21: 4-5 // Пром. теплотехника.-С.118-120
|
2. | Ж69184/хім.н. Наукові записки Національного університету "Києво-Могилянська академія" [Текст]
|
3. | ВС41831 Домарецький В. А.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
|
4. | Ж69879 Глоба О. В. Тепловіддача в процесах концентрування низхідних плівок яблучного соку у вертикальних трубах [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.141-143
|
5. | Ж29432 Чук В. В. Оброблення яблучної сировини в імпульсному електричному полі [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.103-106
|
6. | Ж29432 Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.131-132
|
7. | Ж69879 Побережець І. І. Контроль якості яблучних соків за їхніми фізичними властивостями [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.110-111
|
8. | Ж29432 Жеплінська М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.100-103
|
9. | Ж69879 Глоба О. В. Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.75-77
|
10. | Ж29432 Романовський І. Я. Визначення сухих речовин у рослинних соках оптико-акустичним методом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.68-69
|
11. | Ж29432 Куянов Ю. Ю. Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.135-136
|
12. | Ж29432 Матко С. В. Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.50-53
|
13. | Ж71985 Матко С. В. Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.61-63
|
14. | Ж69944 Кудрик М. А. Дослідження хімічного складу та харчових цінностей соків із м'якоттю, одержаних із кісточкових фруктів [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.25-26
|
15. | Ж71985 Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.58-59
|
16. | Ж29432 Глоба О. В. Теплоперенесення в плівках яблучного соку [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.102-105
|
17. | Ж14388 Нога И. В. Термодинамика воздействия высокого давления и температуры на микроорганизмы и витамины [Текст] 16: 3 // Физика и техника высоких давлений.-С.126-136
|
18. | Ж14683 Тележенко Л. Н. Сохранение фенольных соединений при переработке растительного сырья [Текст]: 4 [спец. вип.] // Вісн. стоматології.-С.37-38
|
19. | РА301586 Адоньєв Є. О.Нац. аграр. ун-т. Електроакустичний метод експрес-контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02
|
20. | РА317695 Гунько С. М.Нац. ун-т "Києво-Могил. акад.". Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18.- URL: /ard/2002/
|
| |