Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (22)Книжкові видання та компакт-диски (177)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 151
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Снежкин Ю. Ф. Энергосбережение при комплексной переработке растительного сырья [Текст] 21: 4-5 // Пром. теплотехника.-С.118-120
2.Ж69184/хім.н. Наукові записки Національного університету "Києво-Могилянська академія" [Текст]
3.ВС41831 Домарецький В. А.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
4.Ж69879 Глоба О. В. Тепловіддача в процесах концентрування низхідних плівок яблучного соку у вертикальних трубах [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.141-143
5.Ж29432 Чук В. В. Оброблення яблучної сировини в імпульсному електричному полі [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.103-106
6.Ж29432 Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.131-132
7.Ж69879 Побережець І. І. Контроль якості яблучних соків за їхніми фізичними властивостями [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.110-111
8.Ж29432 Жеплінська М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.100-103
9.Ж69879 Глоба О. В. Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.75-77
10.Ж29432 Романовський І. Я. Визначення сухих речовин у рослинних соках оптико-акустичним методом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.68-69
11.Ж29432 Куянов Ю. Ю. Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.135-136
12.Ж29432 Матко С. В. Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.50-53
13.Ж71985 Матко С. В. Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.61-63
14.Ж69944 Кудрик М. А. Дослідження хімічного складу та харчових цінностей соків із м'якоттю, одержаних із кісточкових фруктів [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.25-26
15.Ж71985 Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.58-59
16.Ж29432 Глоба О. В. Теплоперенесення в плівках яблучного соку [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.102-105
17.Ж14388 Нога И. В. Термодинамика воздействия высокого давления и температуры на микроорганизмы и витамины [Текст] 16: 3 // Физика и техника высоких давлений.-С.126-136
18.Ж14683 Тележенко Л. Н. Сохранение фенольных соединений при переработке растительного сырья [Текст]: 4 [спец. вип.] // Вісн. стоматології.-С.37-38
19.РА301586 Адоньєв Є. О.Нац. аграр. ун-т. Електроакустичний метод експрес-контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02
20.РА317695 Гунько С. М.Нац. ун-т "Києво-Могил. акад.". Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18.- URL: /ard/2002/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського