Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Книжкові видання та компакт-диски (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.РА344513 Касьянова Н. О.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
2.РА379305 Сабадош Г. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія десертів молочних з використанням карагінанів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2011/
3.РА402811 Романченко С. В. Розробка технології напою кисломолочного для дитячого харчування [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Романченко Світлана Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
4.РА402813 Золовська О. В. Розробка технологій молочно-рослинних десертів профілактичного призначення [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Золовська Олена Василівна ; Одес нац. акад. харч. технологій
5.РА410432 Соломон А. М. Розробка технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Соломон Алла Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
6.Ж24320 Dzyuba N. Development of a fermented milk dessert composition "Martyshka" [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 4/11.-С.43-49
7.Ж69879 Дейниченко Л. Г. Технологія та якість збитих десертів на основі молочно-білкового концентрату [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 1.-С.189-196
8.Ж24320 Solomon A. Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2019,N № 1/11.-С.6-16
9.Ж24320 Pavlyuk R. Development of nanotechnologies for curd dessеrts and fruit and vegetable cryo-additives for their preparation as bas enrichers, structure-forming agents, and colorants [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2019,N № 3/11.-С.13-22
10.Ж29432 Соломон А. М. Обгрунтування складу і розроблення технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення з використанням рослинних наповнювачів [] / А. М. Соломон, Т. В. Семко, Г. М. Ножечкіна-Єрошенко // Харч. пром-сть, 2020,N № 27.-С.69-79
11.РА435395 Кузьмик У. Г. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Кузьмик Ульяна Геннадіївна ; Нац. ун-т харч. технологій
12.Ж24320 Kuzmyk U. Determining the effect of apple and banana powders dried by sublimation on the quality indicators of a sour milk dessert during storage [] / U. Kuzmyk, A. Marynin [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2021,N № 3/11.-С.28-35
13.Ж24320 Polishchuk G. Analysis of the nature of the composition substances of sour-milk dessert with plant-based fillers [] / G. Polishchuk, U. Kuzmyk [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2021,N № 6/11.-С.68-73
14.Ж69879 Кузьмик У. Г. Обгрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів [] / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс [и др.] // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 5.-С.81-89
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського