Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (6)Книжкові видання та компакт-диски (33)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69879 Шинкарик М. М. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових продуктів на базі сиру домашнього при обробці у роторно-вихровому емульсорі [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.28-31
2.РА346984 Труфкаті Л. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20
3.РА331041 Мінорова А. В.Нац. ун-т харч. технологій. Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04.- URL: /ard/2004/
4.РА326520 НедобійчукОдес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04.- URL: /ard/2003/
5.РА361496 Гурський П. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2008/
6.РА360076 Онопрійчук О. О.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2008/
7.РА382952 Печар Н. П.Білоцерків. нац. аграр. ун-т. Використання екстракту ехінацеї у біотехнологічних процесах переробки молока у зоні техногенного навантаження важкими металами [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20
8.РА375383 Ворощук B. Я.Нац. ун-т харч. технологій. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2010/
9.РА367521 Кострицька О. О.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16.- URL: /ard/2009/
10.РА379094 Ленерт С. О.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
11.Ж29432 Колеснікова М. Б. Дослідження впливу рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.23-27
12.Ж69879 Колеснікова М. Б. Дослідження впливу рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого [Текст]: 37/38 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.180-184
13.Ж23570 Печар Н. П. Екстракт ехінацеї - засіб щодо зниження вмісту важких металів у біотехнологічних процесах з переробки молока [] // Біологія тварин, 2008. т.Т. 10,N № 1/2.-С.231-235
14.Ж72108 Приліпко Т. М. Показники безпечності кисломолочного сиру та глазурованих сирків дитячого харчування різних молокопереробних підприємств України [] // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин та Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок, 2013,N Вип. 14, № 1/2.-С.305-308
15.РА400179 Бідюк Д. О. Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бідюк Дмитро Олегович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
16.РА388539 Назаренко Ю. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології сиру кисломолочного для дитячого харчування [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04
17.Ж14378 Орлюк Ю. Т. Дослідження теплообміну у сировиготовлювачах вертикального типу [] // Вісник аграрної науки, 2000,N № 10.-С.65-66
18.Ж14378 Млечко Л. А. Використання зернових наповнювачів при виробництві сиркових виробів [] // Вісник аграрної науки, 2002,N № 6.-С.71-73
19.Ж14378 Романчук І. О. Білковий склад кислотно-сичужних згустків та сироватки під час виробництва сиру [] // Вісник аграрної науки, 2008,N № 4.-С.70-72
20.ВА804817 Назаренко Ю. В. Технологія сиру кисломолочного дитячого харчування [Текст] : монографія / Ю. В. Назаренко, Н. А. Ткаченко ; Сум. нац. аграр. ун-т
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського