Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Книжкові видання та компакт-диски (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л950.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69944 Яценко Ю. В. Вибір напрямку розробки обладнання для пастеризації молока в селянських (фермерських) господарствах [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.122-124
2.Ж22205 Чагаровский В. П. Исследование микрофлоры молока с увеличенным сроком хранения при разных технологиях его получения [Текст] 66: 2 // Мікробіол. журн.-С.86-91
3.Ж69944 Черняк Н. Г. Ефективність пастеризації молока контамінованого лістеріями [Текст]: 4 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.62-63
4.РА358488 Савчук Г. В.Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. Ветеринарно-санітарна експертиза молока за різних способів і режимів пастеризації [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук.- URL: /ard/2008/
5.РА310612 Жила В. І.Нац. аграр. ун-т. Обгрунтування параметрів і режимів роботи електропастеризаторів молока на основі нагріву опором [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.20.02.- URL: /ard/2000/
6.РА350839 Кручек О. А.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
7.РА364233 Кійко В. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Товарознавча оцінка молока, обробленого високим тиском [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15.- URL: /ard/2009/
8.РА320483 Кунденко М. П.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2002/
9.Ж69443 Мірошник В. О. Оптимізація процесу пастеризації молока по критерію економії енергетичних ресурсів [Текст]: Вип. 10, т. 10 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.62-65
10.Ж69443 Єрьоменко Д. О. Пастеризація молока з використанням енергозберігаючих технологій [Текст]: Вип. 12, т. 2 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.151-156
11.Ж69443 Корлюк С. С. Прогноз денатурации сывороточных белков в зависимости от режима пастеризации [Текст]: Вип. 11, т. 1 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.29-33
12.Ж70474 Кліменко А. М. Управління установкою для пастеризації молока [Текст]: Вип. 4 // Системи оброб. інформації.-С.266-269
13.Ж14162 Иваницкий Г. К. Использование гидродинамической кавитации для разрушения бактериальных клеток в технологии обработки молока [Текст] 34: 3 // Пром. теплотехника.-С.31-39
14.ВА775948 Сукманов В. О. Використання високого тиску в індустрії молока [Текст] : монографія / В. О. Сукманов, В. Д. Малигіна, В. В. Кійко ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського
15.Ж23570 Сидорук Ю. К. Надвисокочастотний пристрій пастеризації та стерилізації рідких речовин [] // Біологія тварин, 2009. т.Т. 11,N № 1/2.-С.361-366
16.Ж22412/а Бойко Н. И. Инактивация молочнокислых бактерий комплексом высоковольтных импульсных воздействий и пищевая ценность обработанного таким способом молока [] // Доповіді Національної академії наук України, 2002,N № 12.-С.134-139
17.Ж43420 Шит М. Л. Система автоматического управления тепловым насосом в составе установки для пастеризации и охлаждения молока. Ч. II [] // Problemele energeticii regionale, 2013,N № 1.-С.61-67
18.Ж43715 Musliu Olushola Sunmonu Effects of different pasteurizers on the microbial quality of raw milk samples [] // Ukrainian Food Journal, 2015. т.Т. 4,N № 3.-С.390-401
19.Ж70321 Остап'юк С. Встановлення параметрів мікробіологічних ризиків у критичних точках контролю технологічного процесу виробництва пастеризованого молока [] // Вимірювальна техніка та метрологія, 2016,N Вип. 77.-С.183-187
20.Ж61599 Ладика Л. М. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і beta-каротину [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.90-100
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського