Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.РА358844 Нгуєн В'єн ЗунгОдес. держ. акад. холоду. Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
2.Ж43715 Olumuyiwa Adekanmi Babarinsa Effects of storage of fresh cassava in moist sawdust on the proximate chemical and functional properties of gari [] // Ukrainian Food Journal, 2018. т.Т. 7,N № 2.-С.264-272
3.Ж25522 Белінська С. Товарознавча оцінка рамбутана (Nephelium lappaceum L.) [] // Товари і ринки, 2019,N № 3.-С.87-93
4.ВА820450 Коваль Л. М. Тропічні і субтропічні фрукти та горіхоплідні : посіб.-довід. / Л. М. Коваль, П. Х. Пономарьов ; Хмельниц. кооперат. торг.-екон. ін-т
5.ВА820450 Коваль Л. М. Тропічні і субтропічні фрукти та горіхоплідні [Текст] : посіб.-довід. / Л. М. Коваль, П. Х. Пономарьов ; Хмельниц. кооперат. торг.-екон. ін-т
6.Ж24320 Burdo O. Development of the design and determination of mode characteristics of block cryoconcentrators for pomegranate juice [] / O. Burdo, I. Bezbakh [et al.] // Вост.-Европ. журн. передовых технологий, 2021,N № 2/11.-С.6-14
7.Ж43715 Rajendran Neravathu Sivan Extraction, rheological and textural analyses and grading of pectin from stem pith of banana [] / Rajendran Neravathu Sivan, Balakrishnan Saraswathy Harikumaran Thampi // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 1.-С.124-135
8.Ж43715 Baykara D. Antimicrobial properties and application of fig seed oil as an additive for chitosan-based films [] / D. Baykara, E. Pilavci, M. Meran, Z. O. Caliskaner // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.289-300
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського