Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л871.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.Ж29432 Дробот В. І. Дослідження дискретно-імпульсного вводу енергії в суспензіях хлібопекарських дріжджів [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.51-53
2.Ж69879 Тесля О. Д. Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.72-74
3.Ж29409/А Ханик Я. М. Проблеми сушіння біологічно активних продуктів з точки зору енергоощадності та безпеки праці [Текст]: 622 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.85-87
4.РА316611 Козлова С. Г.Харк. держ. акад. технології та організації харчування. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
5.Ж14162 Ободович А. Н. Особенности применения метода дискретно-импульсного ввода энергии при выращивании товарных хлебопекарных дрожжей [Текст] 33: 1 // Пром. теплотехника.-С.42-45
6.Ж16928 Чорна Ю. О. Оптимізація керування процесом вирощування хлібопекарських дріжджів [] // Науково-технічна інформація, 2014,N № 3.-С.47-50
7.Ж14162 Ободович А. Н. Экспериментальное определение коэффициента массообмена при культивировании микроорганизмов с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии (ДИВЭ) [] // Промышленная теплотехника, 2015. т.Т. 37,N № 3.-С.24-29
8.Ж69879 Сковоринська О. І. Розробка плану HACCP для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 3.-С.25-30
9.Ж14162 Ободович А. Н. Влияние механизмов ДИВЭ на скорость массопереноса и рост микроорганизмов [] // Промышленная теплотехника, 2016. т.Т. 38,N № 1.-С.25-30
10.РА419014 Самойленко Ю. О. Моделювання та оптимальне керування періодичними процесами вирощування хлібопекарських дріжджів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Самойленко Юлія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій
11.Ж101341 Савченко О. Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба [] // Технічні науки та технології, 2016,N № 1.-С.228-233
12.Ж29409/А Паляниця Л. Я. Розмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатування [] // Вісник Національного університету "Львівська політехніка", 2015,N № 812:Хімія, технологія речовин та їх застосування.-С.216-220
13.Ж69879 Чорна Ю. О. Визначення кінетичних параметрів для процесу вирощування хлібопекарських дріжджів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 1.-С.15-20
14.Ж70861 Reshetnyak L. Effect of alfalfa Medicago sativa on vital activity of yeast S. cerevisiae [] // Вісник Національного авіаційного університету, 2018. т.Т. 74,N № 1.-С.141-147
15.Ж69879 Івчук Н. П. Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 6.-С.144-150
16.РА444333 Овсяннікова Т. О. Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Овсяннікова Тетяна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського