Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (24)Книжкові видання та компакт-диски (152)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 209
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69765/тов. Вісник Львівської комерційної академії [Текст]
2.ВА713948 Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навч. посіб.
3.Ж69879 Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.28-29
4.Ж69879 Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.108-110
5.Ж16492 Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками [Текст]: 6 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".-С.82-85
6.Ж69879 Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.13-16
7.Ж69879 Дорохович В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.57-60
8.Ж69879 Черно Н. К. Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.39-40
9.Ж69879 Дробот В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.60-62
10.Ж69879 Оболкіна В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.98-99
11.Ж69879 Дорохович В. В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.56-59
12.Ж69879 Сирохман І. В. Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.40-43
13.Ж69879 Яценко В. М. Нова сировина для борошняних кондитерських виробів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.95-96
14.Ж69879 Дорохович А. М. Нова технологія заварного пряника [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.89
15.Ж69879 Кондратова И. И. Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.90-91
16.Ж69879 Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.84-86
17.Ж69879 Пересічний М. І. Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.47-51
18.РА327887 Чуйко А. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2003/
19.РА357197 Полякова А. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
20.РА323321 Дідик І. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2003/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського