Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 209
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж69765/тов. Вісник Львівської комерційної академії [Текст]
|
2. | ВА713948 Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навч. посіб.
|
3. | Ж69879 Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.28-29
|
4. | Ж69879 Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.108-110
|
5. | Ж16492 Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками [Текст]: 6 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".-С.82-85
|
6. | Ж69879 Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.13-16
|
7. | Ж69879 Дорохович В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.57-60
|
8. | Ж69879 Черно Н. К. Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.39-40
|
9. | Ж69879 Дробот В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.60-62
|
10. | Ж69879 Оболкіна В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.98-99
|
11. | Ж69879 Дорохович В. В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.56-59
|
12. | Ж69879 Сирохман І. В. Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.40-43
|
13. | Ж69879 Яценко В. М. Нова сировина для борошняних кондитерських виробів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.95-96
|
14. | Ж69879 Дорохович А. М. Нова технологія заварного пряника [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.89
|
15. | Ж69879 Кондратова И. И. Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.90-91
|
16. | Ж69879 Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.84-86
|
17. | Ж69879 Пересічний М. І. Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.47-51
|
18. | РА327887 Чуйко А. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2003/
|
19. | РА357197 Полякова А. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
|
20. | РА323321 Дідик І. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2003/
|
| |