Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Книжкові видання та компакт-диски (51)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Vainberg R. Sh. The prospects for energy saving in the production of pectin and pectin containing compositions [Текст] 22: 1 // Пром. теплотехника.-С.5-9
2.Ж69879 Яцунь О. М. Стан і перспективи розвитку виробництва пектину в Україні [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.103-104
3.ВА684015 Федоренченко Л. О.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : Навч. посіб. для студ. ВНЗ
4.Ж14162 Вайнберг Р. Ш. Особенности тепломассообменной обработки несушеного пектиносодержащего сырья [Текст] 23: 6 // Пром. теплотехника.-С.77-80
5.Ж29432 Гнатенко М. А. Фізико-хімічні властивості концентрованих і сухих пектинових екстрактів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.16-19
6.Ж29432 Рашевська Т. О. Мікроструктура водних розчинів пектину [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.20-22
7.Ж69879 Гнатенко М. А. Кінетика процесу сушіння одиничних краплин пектинових екстрактів у стаціонарних умовах [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.73-75
8.Ж69879 Богданов Є. С. Кислотне модифікування пектинів для підвищення їхніх комплексоутворювальних властивостей [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.91-93
9.Ж69879 Смірнова Г. В. Електрометрія пектинових екстрактів [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.16-17
10.Ж69879 Алексєєв О. Л. Електроповерхневі властивості біополімеру пектину [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.16-19
11.Ж69879 Кушнір О. В. Накопичення токсичних елементів у процесі вилучення пектину з біохімічно підготовленої сировини [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.56-57
12.РА326272 Москалюк І. В.Одес. держ. акад. харч. технологій. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13.- URL: /ard/2003/
13.РА309565 Семакова М. В.УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20
14.РА319623 Гнатенко М. А.Нац. ун-т харч. технологій. Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/2002/
15.РА315759 Богданов Є. С.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05
16.РА331149 Шапар Р. О.НАН України. Ін-т техн. теплофізики. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.14.06.- URL: /ard/2004/
17.РА375387 Берник І. М.Нац. техн. ун-т "Київський політехнічний інститут". Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08.- URL: /ard/2010/
18.Ж29432 Шейко Т. В. Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.203-207
19.Ж29126/маш. Берник І. М. Дослідження параметрів ультразвукового поля в технологічному процесі кавітаційного гідролізу-екстракції пектину [Текст]: Вип. 57 // Вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ". Сер. Машинобуд.-С.82-87
20.Ж69879 Матко С. В. Кінетичні закономірності адсорбції пектинових речовин із яблучного соку [Текст]: 37/38 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.156-162
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського