Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (57)Книжкові видання та компакт-диски (405)Журнали та продовжувані видання (424)
Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 517
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Vainberg R. Sh. The prospects for energy saving in the production of pectin and pectin containing compositions [Текст] 22: 1 // Пром. теплотехника.-С.5-9
2.Ж69879 Руденко В. М. Дія кисню повітря як окисника в модельній системі D-глюкоза/гліцин [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.111-113
3.Ж14162 Буляндра А. Ф. Исследование процессов сушки свекловичного жома при низкотемпературных режимах [Текст] 21: 2-3 // Пром. теплотехника.-С.67-71
4.ВА605922 Скорик К. Д.Ін-т підвищ. кваліфікації і перепідготов. кер. працівників і спеціалістів харч. і перероб. пром-сті. Лабораторний практикум для працівників цукрових заводів [Текст] : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
5.Ж14162 Белик В. Г. Математическая модель тепловых процессов с распределенными параметрами кипятильной трубы теплообменного оборудования сахарной промышленности [Текст] 23: 1-2 // Пром. теплотехника.-С.46-51
6.Ж14162 Погорелый Т. М. Математическое моделирование процесса рекристаллизации на основе решения задачи теплопроводности [Текст] 23: 4-5 // Пром. теплотехника.-С.48-52
7.Ж69879 Хомічак Л. М. Підвищення ефективності вапняно-вуглекислотного очищення дифузійного соку із застосуванням термічної пароконденсаційної кавітації [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.104-105
8.Ж69879 Мирончук В. Г. Рециркуляція як засіб зменшення енерговитрат у схемах багатоступеневої промислової кристалізації цукру [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.105-107
9.ВА605407 Заец А. С. Сахарная промышленность в Украине: становление, развитие, реструктуризация [Текст]
10.Ж69879 Яцунь О. М. Стан і перспективи розвитку виробництва пектину в Україні [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.103-104
11.Ж14162 Михайлик Т. А. Термический способ получения реагента для очистки диффузионного свекловичного сока [Текст] 21: 1 // Пром. теплотехника.-С.12-15
12.ВА604068 Мількевич В. М. Технологічна якість цукрових буряків та підвищення ефективності виробництва цукру [Текст]
13.Ж28350 Лозовик И. Т. Энерго- и ресурсосберегающая технология очистки сточных вод [Текст]: 5 // Экотехнологии и ресурсосбережение.-С.39-43
14.Ж69879 Руденко В. М. Інгібуючий ефект тіогліколевої кислоти в утворенні забарвлення в амінокарбонільній реакції [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.109-111
15.ВА657572 Бахмат М. І. Буряковий цукор - технології виробництва [Текст] : Навч. посіб.
16.ВА666058 Олянская С. П.Нац. ун-т пищевых технологий. Высокоэффективная технология очистки сока и получения белково-витаминных концентратов [Текст] : Моногр.
17.ВА658096 Шапоренко О. І.Донец. держ. ун-т упр. Екологічний аудит [Текст] : Конспект лекцій
18.ВА666857 Акционер. о-во закрытого типа "Кристалл". Качество сахарной свеклы урожая 2005 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции [Текст] : Материалы науч.-техн. семинара
19.ВА666541 Нац. асоц. цукровиків України "Укрцукор". Нац. ун-т харч. технологій. Ін-т післядиплом. освіти Нац. ун-ту харч. технологій. Укр. НДІ цукр. пром-сті. Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва та його науково-технічне забезпечення [Текст] : Матеріали наук.-техн. конф., 5 - 7 квіт. 2005 р.
20.ВА619992 Ларюшкін Є. П.Вінниц. держ. техн. ун-т. Промислові печі та пічне устаткування [Текст] : Навч. посіб. для студ. теплоенерг. спец.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського