Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Книжкові видання та компакт-диски (43)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Накорчевский А. И. Особенности обработки пастообразных сред в роторно-импульсных аппаратах [Текст] 23: 3 // Пром. теплотехника.-С.18-21
2.Ж14162 Басок Б. И. Дисперсный анализ соевой пасты, полученной при роторно-пульсационной гомогенизации [Текст] 25: 4 // Пром. теплотехника.-С.80-85
3.Ж29432 Гуць В. С. Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.16-23
4.Ж29432 Мусійчук В. М. Наукове обгрунтування вибору раціональних параметрів дозаторів поршневого типу з пневматичним приводом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.143-146
5.Ж29432 Манк В. В. Розроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінності [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.42-45
6.Ж14162 Басок Б. И. Структурно-механические свойства соевой пасты, полученной при обработке в роторно-пульсационном аппарате [Текст] 31: 2 // Пром. теплотехника.-С.31-36
7.РА337164 Піроженко І. А.НАН України. Ін-т техн. теплофізики. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.14.06.- URL: /ard/2005/
8.РА314371 Большакова В. А.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2001/
9.РА314663 Селютіна Г. А.Харк. держ. акад. технології та організації харчування. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
10.РА320482 Шапорова Т. М.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2002/
11.РА377017 Теймурова А. Т.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2010/
12.ВА736927 Гринченко О. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія
13.РА377767 Сокол Г. І.Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" . Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06.- URL: /ard/2010/
14.ВА751053 Перцевой Ф. В. Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : [монографія]
15.РА376647 Паскал Ю. Г.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13.- URL: /ard/2010/
16.РА376944 Пак А. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2010/
17.В352715/1 Юдин А. И. ЮВЭТ-технологии. Ч. 1:Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков [Текст]
18.Ж24320 Воронцова Ж. В. Використання мікроскопічного методу для знаходження розподілу об'єму частинок харчових порошків за розмірами [Текст]: 5/3 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.64-65
19.Ж24320 Некрасов П. О. Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганні [Текст]: 5/6 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.17-20
20.ІВ217843 Pertsevoy F. The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Текст] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського