Пошуковий запит: (<.>U=Л80$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 802
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА592894 Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : Навч. посіб.
|
2. | Ж68821 Галузь хлібопродуктів на порозі III тисячоліття [Текст] : Матеріали III міжнар. наук.-практ. конф.
|
3. | Ж14738 Білонога Ю. Л. До питання енергозбереження на підприємствах хімічної та харчової промисловості [Текст]: 4 // Хім. пром-сть України.-С.12-14
|
4. | Ж69949/обч.тех. Стародубцев А. В. Методы повышения эффективности работы информационно-измерительных систем контроля расхода массы сырья в пищевой промышленности [Текст]: 3 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.-С.401-406
|
5. | ВА603496 Осокин В. В.Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. Микроклимат в горячих цехах предприятий пищевых производств (научно-производственное издание) [Текст]
|
6. | ВА586632 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі", 28-29 жовт. 1998 р., Київ [Текст] : Матеріали конф.
|
7. | ВА606614 Конвісер І. О.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб.
|
8. | Ж69879 Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. N 6 [Текст]
|
9. | Ж69879 Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. N 8 [Текст]
|
10. | ВА595914 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Зб. наук. пр.
|
11. | Ж69883 Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі. Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 1 [Текст]
|
12. | Ж69883 Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі. Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 4, т. 1 [Текст]
|
13. | ж69883 Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі. Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 4, т. 2 [Текст]
|
14. | ВА596135 Купчик М. П.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Основи охорони праці [Текст] : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти харч. пром-сті
|
15. | В343877 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч. 1 [Текст]
|
16. | В343877 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч. 2 [Текст]
|
17. | ВА588965 Науч.-техн. о-во агропром. комплекса. Одес. центр науч.-техн. и экон. информ. Миннауки Украины. Пути повышения эффективности хранения и переработки сельскохозяйственной продукции [Текст] : Сб. науч. ст.
|
18. | ВА604324 Лозовецька В. Т. Теорія і практика професійного навчання молодшого спеціаліста на матеріалах вищих навчальних закладів І, ІІ рівнів акредитації переробних галузей сільськогосподарського виробництва [Текст]
|
19. | Ж29210 Технология химических и пищевых производств [Текст]
|
20. | ВС34287 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.
|
| |