Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>TJ=UKR. FOOD J - 2021 - Т. 10 - № 3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.Ж43715 Oseyko M. Substantiation of hemp seeds storage and processing technologies for functional, dietary and specialty products. Review [] / M. Oseyko, N. Sova, K. Chornei // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.427-458
2.Ж43715 Guler A. Physical, chemical and sensory properties of sour grape based beverages and monitoring of their quality changes during storage [] / A. Guler // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.459-478
3.Ж43715 Ciursa P. Detection of raspberry honey adulterated with agave, maple, rice, corn and inverted sugar syrups using instrumental techniques [] / P. Ciursa, M. Oroian, D. Pauliuc // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.479-491
4.Ж43715 Hetman I. Influence of spontaneous fermentation leavens from cereal flour on the indicators of the technological process of making wheat bread [] / I. Hetman, L. Mykhonik, O. Kuzmin, A. Shevchenko // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.492-506
5.Ж43715 Bektas M. Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes [] / M. Bektas, Muge Hendek Ertop // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.507-523
6.Ж43715 Stabnikova O. Main trends in application of novel natural additives for food production [] / O. Stabnikova, A. Marinin, V. Stabnikov // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.524-551
7.Ж43715 Demidova A. Study on antioxidants extraction from oak bark and their use for oxidation stability of sunflower oil [] / A. Demidova, T. Nosenko [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.552-563
8.Ж43715 Shulga S. Modification of potato starch with adipic acid and research of modification product as raw materials for food biodegradable packaging [] / S. Shulga, O. Shulga, N. Simurova // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.564-575
9.Ж43715 Mykolenko S. Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of bread [] / S. Mykolenko, Ya. Hez, O. Pivovarov // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.576-591
10.Ж43715 Hutu D. Effects of the sugar and fat substitution on the rheological properties of the pie dough [] / D. Hutu, S. Amariei // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.592-604
11.Ж43715 Obodovych O. Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotor-pulsation processing [] / O. Obodovych, O. Shevchenko [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.605-614
12.Ж43715 Skrotska O. Biosynthesis and characteriсtics of silver nanoparticles obtained using Saccharomyces cerevisiae M437 [] / O. Skrotska, Ye. Kharchenko [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.615-631
13.Ж43715 Voronenko A. Intensification of microbial exopolysaccharide ethapolan synthesis on the mixture of energy-excessive substrates [] / A. Voronenko, T. Pirog // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 3.-С.632-645
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського