Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>TJ=UKR. FOOD J - 2021 - Т. 10 - № 2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.Ж43715 Ivanov G. Effect of storage temperatures on Kashkaval texture [] / G. Ivanov, A. Markova, G. Zsivanovits, M. Ivanova // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.237-248
2.Ж43715 Klobukowski J. Nutritional value of protein in wheat-rye bread manufactured with addition of flour from low-alkaloid cultivars of lupin [] / J. Klobukowski, M. Danowska-Oziewicz, F. Klobukowski, K. Skibniewska // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.249-262
3.Ж43715 Hryhorenko N. Substantiation of a rational method of purification of sugar sorghum juice in the technology of food syrup production [] / N. Hryhorenko, N. Husiatynska, O. Kalenyk // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.263-276
4.Ж43715 Osmak T. Enzymatic hydrolysis of lactose in concentrates of reconstituted demineralized whey, intended for ice cream production [] / T. Osmak, S. Mleko [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.277-288
5.Ж43715 Baykara D. Antimicrobial properties and application of fig seed oil as an additive for chitosan-based films [] / D. Baykara, E. Pilavci, M. Meran, Z. O. Caliskaner // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.289-300
6.Ж43715 Khareba O. Antioxidant characteristics of non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials for restaurant technology [] / O. Khareba, O. Kuzmin [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.301-320
7.Ж43715 Sapiga V. Enzymatic destruction of protopectin in vegetable raw materials to increase its structuring ability in ice cream [] / V. Sapiga, G. Polischuk, N. Breus, T. Osmak // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.321-332
8.Ж43715 Covaliov E. Effect of grape skin powder extract addition on functional and physicochemical properties of marshmallow [] / E. Covaliov, N. Suhodol [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.333-345
9.Ж43715 Bulii Yu. Improving the efficiency of mass-exchange between liquid and steam in rectification columns of cyclic action [] / Yu. Bulii, A. Kuts, I. Yuryk, A. Forsiuk // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.346-360
10.Ж43715 Sylchuk T. Sorption properties of bread based on oatmeal [] / T. Sylchuk, V. Tsyrulnikova, V. Zuiko, A. Riznyk // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.361-374
11.Ж43715 Marynin A. Influence of water activity on the properties of wheat flour [] / A. Marynin, V. Pasichny [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.375-386
12.Ж43715 Mykhailov V. Investigation of frying process of meat sausages in glued casings from intestinal raw materials [] / V. Mykhailov, V. Оnyshchenko [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.387-398
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського