Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>TJ=UKR. FOOD J - 2020 - Т. 9 - № 4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.Ж43715 Lange I. Quality of Canadian commercial plain non-fat Greek-style yogurts produced only from natural dairy ingredients [] / I. Lange, S. Mleko [et al.] // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.757-768
2.Ж43715 Camila Delinski Bet Morphology of starch from Araucaria angustifolia seeds treated by HMT and studied by SEM, AFM, and XRD [] / Camila Delinski Bet, Radla Zabian Bassetto Bisinella [et al.] // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.769-779
3.Ж43715 Lukinac J. Evaluation of visual characteristics of beer using the computer vision method [] / J. Lukinac, D. K. Komlenic [et al.] // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.780-794
4.Ж43715 Kuzmin O. Antioxidant ability of alcoholic infusions from vegetable raw materials [] / O. Kuzmin, V. Kucherenko [et al.] // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.795-808
5.Ж43715 Oktay Yerlikaya Identification, biochemical and technological properties of Enterococcus species isolated from raw milk and traditional dairy products [] / Oktay Yerlikaya, Necati Akbulut // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.809-819
6.Ж43715 Oke Emmanuel Kehinde Proximate composition, physicochemical properties and sensory qualities of salad cream from corn and tigernut starch blends [] / Oke Emmanuel Kehinde, Idowu Michael Ayodele [et al.] // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.820-831
7.Ж43715 Grek O. Polyphenol composition and technological characteristics of the coloured whey from various origin [] / O. Grek, T. Pshenychna, L. Chubenko, O. Onopriichuk // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.832-845
8.Ж43715 Denisa Atudorei Physical, physiological and minerals changes of different legumes types during the germination process [] / Denisa Atudorei, Silviu-Gabriel Stroe, Georgiana Gabriela Codina // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.846-863
9.Ж43715 Niemirich O. Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage [] / O. Niemirich, N. Frolova, I. Ustymenko, A. Havrysh // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.864-872
10.Ж43715 Darici B. Natural alternatives of Sulphur dioxide used in wine and their effects on aromatic compounds [] / B. Darici, D. Dimitrov, T. Yoncheva, Hatice Kalkan Yildirim // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.873-888
11.Ж43715 Sokolenko A. Phase transitions in food production technologies [] / A. Sokolenko, O. Shevchenko [et al.] // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.889-900
12.Ж43715 Petrenko V. Modeling heat transfer in down flowing annular weakly turbulent vapor-liquid flows during evaporation [] / V. Petrenko, M. Priadko, O. Riabchuk // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.901-916
13.Ж43715 Belova T. Methodical approaches to the determination of readiness of introduction of "blue ocean" strategy on the enterprises of food industry [] / T. Belova, O. Krainiuchenko, S. Rozumei, O. Pietukhova // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.917-929
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського