Пошуковий запит: (<.>TJ=Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж69879 Пєтухова О. М. Аналіз діяльності підприємств компанії "Укрпиво" [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.126-127
|
2. | Ж69879 Русин К. О. Аналіз світового ринку м'яса та перспективи його розвитку в Україні [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.38-40
|
3. | Ж69879 Павловська М. О. Вдосконалення відтворення основних виробничих фондів у зернопереробній промисловості [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.80-82
|
4. | Ж69879 Мостенська Т. Л. Вплив доходів населення на структуру споживання [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.54-55
|
5. | Ж69879 Василенко С. М. Гідродинамічні режими одиночного струменя в теплообмінниках змішування із щілинними розподільними пристроями [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.107-108
|
6. | Ж69879 Щуровський О. В. Державне регулювання виробництва у системі формування стратегії розвитку підприємства [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.70-72
|
7. | Ж69879 Лагода Т. В. Дослідження фінансового становища підприємств кондитерської промисловості [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.72-74
|
8. | Ж69879 Руденко В. М. Дія кисню повітря як окисника в модельній системі D-глюкоза/гліцин [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.111-113
|
9. | Ж69879 Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.123-126
|
10. | Ж69879 Безпалько О. В. Економічна оцінка ефективності використання трудових ресурсів підприємства [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.20-22
|
11. | Ж69879 Ковальчук І. В. Економічна оцінка основних методичних положень нової амортизаційної політики в Україні [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
|
12. | Ж69879 Заїнчківський А. О. Економічне становище підприємств ЗАТ "Укркондитер" у післяприватизаційний період [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.78-79
|
13. | Ж69879 Мостенська Т. Л. Економічні передумови дії економічного механізму регулювання економіки в Україні [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.49-51
|
14. | Ж69879 Кириченко О. М. Експортний потенціал харчової промисловості України [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.66-69
|
15. | Ж69879 Михалевська Т. В. Застосування математичного моделювання та інформаційних технологій для фундаментального аналізу ринку цінних паперів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.88-89
|
16. | Ж69879 Савчук Ю. С. Зовнішньоекономічна діяльність агропромислового виробництва: стабілізація та розвиток [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.101-103
|
17. | Ж69879 Репіч Т. А. Комплексне оперативне управління обіговими активами підприємства [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.33-35
|
18. | Ж69879 Драган О. І. Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.98-100
|
19. | Ж69879 Українець А. І. Магнітно-імпульсна обробка з позицій теорії поліградієнтних полів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.113-116
|
20. | Ж69879 Ісаєнко В. М. Математичне моделювання та оптимізація процесу гідролізу полісахаридів топінамбура [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.117-119
|
| |