Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>TJ=Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69879 Пєтухова О. М. Аналіз діяльності підприємств компанії "Укрпиво" [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.126-127
2.Ж69879 Русин К. О. Аналіз світового ринку м'яса та перспективи його розвитку в Україні [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.38-40
3.Ж69879 Павловська М. О. Вдосконалення відтворення основних виробничих фондів у зернопереробній промисловості [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.80-82
4.Ж69879 Мостенська Т. Л. Вплив доходів населення на структуру споживання [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.54-55
5.Ж69879 Василенко С. М. Гідродинамічні режими одиночного струменя в теплообмінниках змішування із щілинними розподільними пристроями [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.107-108
6.Ж69879 Щуровський О. В. Державне регулювання виробництва у системі формування стратегії розвитку підприємства [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.70-72
7.Ж69879 Лагода Т. В. Дослідження фінансового становища підприємств кондитерської промисловості [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.72-74
8.Ж69879 Руденко В. М. Дія кисню повітря як окисника в модельній системі D-глюкоза/гліцин [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.111-113
9.Ж69879 Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.123-126
10.Ж69879 Безпалько О. В. Економічна оцінка ефективності використання трудових ресурсів підприємства [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.20-22
11.Ж69879 Ковальчук І. В. Економічна оцінка основних методичних положень нової амортизаційної політики в Україні [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
12.Ж69879 Заїнчківський А. О. Економічне становище підприємств ЗАТ "Укркондитер" у післяприватизаційний період [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.78-79
13.Ж69879 Мостенська Т. Л. Економічні передумови дії економічного механізму регулювання економіки в Україні [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.49-51
14.Ж69879 Кириченко О. М. Експортний потенціал харчової промисловості України [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.66-69
15.Ж69879 Михалевська Т. В. Застосування математичного моделювання та інформаційних технологій для фундаментального аналізу ринку цінних паперів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.88-89
16.Ж69879 Савчук Ю. С. Зовнішньоекономічна діяльність агропромислового виробництва: стабілізація та розвиток [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.101-103
17.Ж69879 Репіч Т. А. Комплексне оперативне управління обіговими активами підприємства [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.33-35
18.Ж69879 Драган О. І. Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.98-100
19.Ж69879 Українець А. І. Магнітно-імпульсна обробка з позицій теорії поліградієнтних полів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.113-116
20.Ж69879 Ісаєнко В. М. Математичне моделювання та оптимізація процесу гідролізу полісахаридів топінамбура [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.117-119
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського