Пошуковий запит: (<.>K=ГІДРОКОЛОЇДИ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | Ж29432 Пасічний В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.61-63
|
2. | Ж29432 Манк В. В. Сорбційні властивості полісахаридів [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.45-49
|
3. | Ж29432 Кишенько І. І. Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально-технологічних сумішей [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.24-27
|
4. | Ж69879 Дробот В. І. Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 6.-С.169-175
|
5. | Ж61599 Гавриш Т. В. Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2018,N Вип. 194:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.119-123
|
6. | Ж43715 Polumbryk M. Surface morphology of soybean, pea, whey protein isolates, and their dried gels [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 1.-С.70-79
|
7. | Ж43715 Chochkov R. Effect of hydrocolloids on properties of dough and quality of gluten-free bread enriched with whey protein concentrate [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 3.-С.533-543
|
8. | Ж69879 Бужанська М. В. Фізико-хімічні властивості крохмалю та крохмалепродуктів як перевага їхнього використання в харчовій промисловості [] / М. В. Бужанська, І. М. Ощипок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 1.-С.145-153
|
9. | Ж69879 Ощипок І. М. Сучасні інноваційні підходи до розробки аналогів м'яса з нетрадиційних джерел білка [] / І. М. Ощипок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 3.-С.107-115
|
10. | Ж69879 Бужанська М. В. Реологічні властивості та ретроградація взірців нативного та модифікованого крохмалю [] / М. В. Бужанська, А. С. Пушак // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2023. т.Т. 29,N № 2.-С.101-112
|