1. |
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2001. - 237 c. - укp.Досліджено актуальні проблеми розвитку громадського харчування, готельного господарства та туризму. Розглянуто питання удосконалення стратегічного розвитку підприємств за умов конкурентного середовища. Висвітлено сучасні питання використання нових технологій приготування харчової продукції, удосконалення споживчої цінності страв і виробів. Визначено шляхи використання досягнень науково-технічного прогресу працівниками підприємств туристичної індустрії. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424я43 + У9(4УКР)49:Ч518я43
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС35257 Пошук видання у каталогах НБУВ
|