Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=JABLONSKA$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Gustaw W. Application of plant-based natural additives to improve the bioactive properties of organic artisanal cheeses = Застосування рослинних натуральних добавок для поліпшення біоактивних властивостей органічних крафтових сирів / W. Gustaw, K. Skrzypczak, E. Jablonska-Rys, A. Slawinska, W. Radzki, B. Solowiej // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1. - С. 60-73. - Бібліогр.: 38 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.1/9-32
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Gustaw W. Application of plant-based natural additives to improve the bioactive properties of organic artisanal cheeses = Застосування рослинних натуральних добавок для поліпшення біоактивних властивостей органічних крафтових сирів / W. Gustaw, K. Skrzypczak, E. Jablonska-Rys, A. Slawinska, W. Radzki, B. Solowiej // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1. - С. 60-73. - Бібліогр.: 38 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.1/9-32
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Stanikowski P. Influence of sous-vide thermal treatment, boiling, and steaming on the colour, texture and content of bioactive compounds in root vegetables = Вплив термічної обробки тиском, кип'ятіння і пропарювання на колір, текстуру і вміст біоактивних сполук у коренеплодах / P. Stanikowski, M. Michalak-Majewska, E. Jablonska-Rys, W. Gustaw, R. Gruszecki // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1. - С. 77-89. - Бібліогр.: 87 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-306.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|