Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Книжкові видання та компакт-диски (1)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=JABLONSKA$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.Ж43715 Gustaw W. Application of plant-based natural additives to improve the bioactive properties of organic artisanal cheeses [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.60-73
2.Ж43715 Gustaw W. Application of plant-based natural additives to improve the bioactive properties of organic artisanal cheeses [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.60-73
3.Ж43715 Stanikowski P. Influence of sous-vide thermal treatment, boiling, and steaming on the colour, texture and content of bioactive compounds in root vegetables [] / P. Stanikowski, M. Michalak-Majewska [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 1.-С.77-89
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського