Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Черниш С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Черниш С. Інвестиційне забезпечення реформування хлібопродуктового підкомплексу Тернопільщини: проблеми, джерела, напрямки та перспективи / С. Черниш // Наук. зап. Терноп. держ. пед. ун-ту ім. В.Гнатюка. Сер. Економіка. - 2001. - Вип. 9. - С. 143-149. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Розглянуто та проаналізовано проблеми, джерела, напрямки та перспективи інвестиційного забезпечення ринкових реформ у регіоні. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр-4Тер)306.751.6-56
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж68937 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Черниш І. Г. Про вплив методів диспергування на мікроструктуру і морфологію дисперсних частинок природного графіту та термографеніту / І. Г. Черниш, Ю. О. Нікітін, С. І. Черниш, П. І. Лобода // Наук. вісті НТУУ "КПІ". - 2008. - № 1. - С. 76-80. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Проаналізовано та експериментально досліджено утворення дисперсних частинок графіту і термографеніту у разі використання механічних і фізико-хімічних методів диспергування. Запропоновано новий метод одержання частинок термографеніту сферичної форми, що забезпечує пресування і прокатку без розшарування виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л252.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16492 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Черниш С. С. Підвищення ефективності функціонування хлібопродуктового підкомплексу АПК : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.02 / С. С. Черниш; Терноп. акад. нар. госп-ва. - Т., 2004. - 20 c. - укp.Досліджено теоретичні та практичні аспекти організації ефективної роботи підприємств хлібопродуктового підкомплексу АПК регіону за умов ринку. Проведено комплексну оцінку сировинного потенціалу регіону, ефективності роботи окремих організаційно-технологічних ланок підкомплексу, обгрунтовано напрямки підвищення його економічної ефективності. На основі одержаних результатів розроблено та частково впроваджено на окремих підприємствах хлібопродуктового підкомплексу Тернопільської області систему економічних, організаційно-технологічних та інших заходів, що дозволять підвищити ефективність і збалансованість роботи його окремих ланок та господарської системи загалом. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.6-07 + У9(4УКР)325.151-07
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА328881 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|