Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (38)Журнали та продовжувані видання (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Українець А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 108
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69879 Українець А. І. Магнітно-імпульсна обробка з позицій теорії поліградієнтних полів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.113-116
2.Ж72818 Рівн. обл. краєзн. музей. Матеріали науково-практичної конференції, присвячені 30-річчю Сарненського історико-етнографічного музею, 3 - 4 груд. 2004 р., м. Сарни Рівнен. обл. Вип. 1 [Текст]
3.Ж71985 Наукові праці Національного університету харчових технологій. N 15 [Текст]
4.ВС40543 Василенко С. М.Нац. ун-т харч. технологій. Основи тепломасообміну [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
5.ВА643384 Домарецький В. А.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія харчових продуктів [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
6.ВА640512 Соколенко А. І. Транспортно-технологічні системи пивзаводів [Текст]
7.Ж27482 Українець А. Давньоукраїнський одяг Погориння [Текст]: 4 // Нар. творчість та етнографія.-С.102-108
8.Ж71985 Наукові праці Національного університету харчових технологій. N 14 [Текст]
9.ВА643576 Гулий І. С.Нац. ун-т харч. технологій. Основи валеології. Валеологічні аспекти харчування [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
10.ВА667716 Запольський А. К. Екологізація харчових виробництв [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
11.Ж69879 Наукові праці Національного університету харчових технологій. N 23:Економіка [Текст]
12.ВА673786 Українець А. І. Система електронних навчально-методичних ресурсів навчальної дисципліни [Текст] : Метод. рек. викл. технол. дисциплін
13.ВА708953 Мирончук В. Г. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [Текст] : підручник
14.Ж29432 Оверченко О. М. Удосконалення методів визначення вмісту вуглеводів у гідролізатах крохмалю [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.55-58
15.Ж15241 Шевченко О. Ю. Технології різкої зміни тисків при пакуванні харчових продуктів [Текст]: 4 // Упаковка.-С.31-33
16.Ж69879 Ладанюк А. П. Сучасні методи керування біотехнологічними процесами [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.82-85
17.Ж69879 Українець А. І. Стратегія НУХТ у створенні в Україні індустрії здорового харчування [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.6-10
18.Ж29432 Українець А. І. Перспективи використання омічного нагрівання для оброблення харчової сировини [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.109-112
19.Ж69879 Шевченко О. Ю. Оцінка ефектів осмотичних явищ [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.159-161
20.Ж69879 Українець А. І. Моделювання масообмінних процесів у системі "середовище - клітина" [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.162-163
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського