Пошуковий запит: (<.>A=Рашевська Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. | Ж69879 Рашевська Т. О. Ідентифікація ультрадисперсної вологи в субмікроструктурі вершкового масла [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.119-122
|
2. | Ж69879 Українець А. І. Модель самоорганізації наноструктури міжглобулярної області вершкового масла [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.121-124
|
3. | Ж29432 Рашевська Т. О. Мікроструктура водних розчинів пектину [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.20-22
|
4. | Ж69879 Вашека О. М. Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.76-78
|
5. | Ж29432 Рашевська Т. О. Вплив фазових перетворень у молочному жирі на поверхневі явища в наноструктурі вершкового масла [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.65-68
|
6. | Ж29432 Українець А. І. Мікроструктурні дослідження механізму формування аморфно-кристалічної структури молочного жиру [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.76-79
|
7. | РА351627 Рашевська Т. О.Нац. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04
|
8. | РА370391 Рашевська Т. О.Нац. ун-т харч. технологій. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2010/
|
9. | Ж69879 Махоніна М. Ю. Дисперсність плазми у вершковому маслі з домішкою із насіння льону [Текст]: 32 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.94-96
|
10. | Ж69879 Рашевська Т. О. Масляна паста з комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів антидіабетичного призначення [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 43.-С.85-94
|
11. | Ж69879 Рашевська Т. О. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 47.-С.102-109
|