Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)
Пошуковий запит: (<.>A=Кошова В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.Ж69879 Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
2.Ж69879 Фролова Н. Е. Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.40-42
3.Ж29432 Кошова В. М. Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість [Текст]: 6 // Харч. пром-сть.-С.42-43
4.Ж29432 Кошова В. М. Нові аспекти використання нетрадиційної сировини [Текст]: 6 // Харч. пром-сть.-С.57-58
5.Ж69879 Кошова В. М. Використання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоїв [Текст]: 37/38 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.31-33
6.Ж69879 Кошова В. М. Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива [Текст]: 37/38 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.34-37
7.Ж29432 Кошова В. М. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.24-27
8.Ж29432 Кошова В. М. Енергетичні напої з новими смаковими добавками [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.46-49
9.Ж29432 Кошова В. М. Підготовка води для парових котлів у пивоварній промисловості [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.198-202
10.Ж14603 Кошова В. М. М.В. Гоголь і Україна [] // Постметодика, 2009,N № 3.-С.19-22
11.Ж24320 Кошова В. М. Підвищення бродильної активності пивоварних дріжджів за допомогою наноаквахелату цинку [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 4/10.-С.40-44
12.Ж24320 Чепель Н. В. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 5/11.-С.67-76
13.Ж69879 Кошова В. М. Характеристика різних сортів вівса [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. т.Т. 22,N № 2.-С.213-219
14.Ж69879 Кошова В. М. Дослідження впливу різних рас дріжджів на зброджування пивного сусла і якість готового пива [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 1.-С.220-226
15.Ж69879 Кошова В. М. Вплив температури води на тривалість замочування гречки [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 1.-С.216-221
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського