Пошуковий запит: (<.>A=Кондрашина Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | Ж69443 Кондрашина Л. А. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.132-137
|
2. | Ж69443 Кошель О. Ю. Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.159-166
|
3. | Ж61599 Кошель О. Ю. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.115-122
|
4. | Ж61599 Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.154-162
|
5. | Ж61599 Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.154-162
|