Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Кондрашина Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.Ж69443 Кондрашина Л. А. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.132-137
2.Ж69443 Кошель О. Ю. Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.159-166
3.Ж61599 Кошель О. Ю. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.115-122
4.Ж61599 Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.154-162
5.Ж61599 Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.154-162
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського