Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Зінов'єв С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.Ж69944 Зінов'єв С. Г. Вивчення впливу ефективних мікроорганізмів на кількісне співвідношення амінокислот у кормах [Текст]: 5-6 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.105-107
2.Ж69944 Зінов'єв С. Г. Вплив ферментації кормів на показники перетравності поживних речовин у поросят [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.56-58
3.Ж69944 Зінов'єв С. Г. Вплив сухих ферментованих кормів на пул вільних амінокислот крові молодняку свиней [Текст]: 2 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.102-104
4.Ж69944 Бондаренко Л. Б. BrCN-фрагменти колагенів першого типу курчат у нормі і при рахіті [Текст]: 4 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.59-61
5.РА336714 Зінов'єв С. Г.УААН. Ін-т свинарства ім. О.В.Квасницького. Вплив мікробіологічної ферментації кормів на співвідношення вільних амінокислот крові поросят та їх фізіологічний стан [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 03.00.13.- URL: /ard/2005/
6.РА333905 Зінов'єв С. М.Нац. гірн. ун-т. Обгрунтування параметрів устаткування для зневоднення канатів шахтних підйомних установок [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.05.06.- URL: /ard/2004/
7.Ж69944 Зінов'єв С. Г. Взаємозв'язки між амінокислотами у ферментованому кормі [Текст]: 4 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.150-153
8.Ж69944 Кузьменко Л. М. Ефективність використання нового препарату - підкислювана кормів із вмістом хелатних сполук мікроелементів - у годівлі молодняку свиней [Текст]: 4 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.81-85
9.Ж69944 Висланько О. О. Ефективність використання нового сорбенту мікотоксинів у свинарстві [Текст]: 2 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.107-110
10.Ж72108 Коваленко В. Ф. Особливості білкового обміну у свиней за дії ферментованих кормових домішок [Текст]: Вип. 11, N 2/3 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.-С.128-133
11.Ж69802 Лапта С. С. Функціонально-структурне моделювання складних систем [Текст]: Вип. 22 // Наук. пр. Донец. нац. техн. ун-ту. Сер. гірн.-електромех.-С.135-140
12.Ж21341/а Зінов'єв С. Г. Вплив мікроорганізмів на якість та поживність кормів [] // Український біохімічний журнал, 2002. т.Т. 74,N № 4Б (Дод. 2).-С.156-157
13.Ж14378 Зінов'єв С. Г. Динаміка вільних амінокислот сироватки крові свиней під впливом препарату "Байкал-ЕМ-1-У" [] // Вісник аграрної науки, 2004,N № 8.-С.78-80
14.Ж14378 Коваленко В. Ф. Динаміка вмісту амінокислот у кормах, ферментованих мікроорганізмами [] // Вісник аграрної науки, 2003,N № 6.-С.31-34
15.Ж23570 Зінов'єв С. Г. Амінокислотний склад м'яса свиней за використання ГМ-сої у їхніх раціонах [] // Біологія тварин, 2017. т.Т. 19,N № 2.-С.37-43
16.Ж72108 Зінов'єв С. Г. Біохімічний профіль м'яса свиней за використання ГМ-сої у їх раціонах [] // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інтитуту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин, 2017,N Вип. 18, N 1.-С.36-41
17.Ж72108 Зінов'єв С. Г. Якість шпику та жирно-кислотний склад м'яса свиней за використання у їх раціонах ГМ-сої [] // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інтитуту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин, 2018,N Вип. 19, N 2.-С.16-23
18.ВС65500 Проблеми гірничої технології : зб. наук. пр. / [О. В. Алексєєнко та ін. ; редкол.: І. О. Єфремов (відп. ред.) та ін.] ; ДВНЗ "Донец. нац. техн. ун-т", Індустр. ін-т
19.ВА865591 Програма відновлення миргородської породи свиней в Україні на 2023-2025 роки [Текст] / [І. І. Ібатуллін та ін.] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського