Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (7)Книжкові видання та компакт-диски (50)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Драган О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69879 Драган О. І. Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.98-100
2.Ж69879 Драган О. І. Удосконалення внутрішньовиробничого госпрозрахунку на підприємствах м'ясної промисловості [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.100-101
3.ВА686050 Драган О. І.Нац. ун-т харч. технологій. Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики [Текст] : Моногр.
4.ВА687998 Драган О. І.Держ. акад. кер. кадрів культури і мистец. Управління конкурентоспроможністю підприємств: теоретичні аспекти [Текст] : моногр.
5.Ж69879 Драган О. І. Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.187-189
6.Ж69879 Драган О. І. Теоретично-методологічні підходи до конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.125-127
7.Ж69879 Драган О. І. Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м'ясної галузі [Текст]: 19, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.86-89
8.Ж71985 Драган О. І. Розвиток тваринництва та його вплив на конкурентоспроможність підприємств м'ясної галузі [Текст]: 21 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.45-48
9.Ж69879 Драган О. І. Теоретичні підходи щодо визначення конкурентоспроможності м'ясної продукції [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.102-105
10.Ж71985 Драган О. І. Формування корпоративної культури на підприємствах м'ясної промисловості [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.77-80
11.Ж69879 Драган О. І. Заходи щодо удосконалення управління структурними підрозділами на підприємствах м'ясної промисловості [Текст]: 27 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.151-153
12.Ж69879 Драган О. І. Методичні підходи до впровадження логістичної системи на підприємстві м'ясної промисловості [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.74-76
13.Ж69879 Драган О. І. Удосконалення фінансового забезпечення конкурентоспроможності малих підприємств м'ясної промисловості [Текст]: 26 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.33-36
14.РА362104 Драган О. І.Нац. ун-т харч. технологій. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04.- URL: /ard/2008/
15.РА315610 Драган О. І.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Організаційно-економічна реструктуризація підприємств м'ясної промисловості при переході до ринкової економіки [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01.- URL: /ard/2001/
16.РА380943 Драган О. В.Нац. акад. внутр. справ. Державно-правове регулювання діяльності фінансових посередників на ринку цінних паперів [Текст] : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.07.- URL: /ard/2011/
17.ВА736457 Драган О. І.Нац. акад. кер. кадрів культури і мистец. Операційний менеджмент [Текст] : навч. посіб.
18.ВС52223 Мостенська Т. Л.МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості [Текст] : підручник
19.РА370330 Драган О. В.Львів. нац. муз. акад. ім. М.В.Лисенка. Постать Ярослава Вощака в контексті розвитку диригентської культури другої половини ХХ ст. [Текст] : автореф. дис. ... канд. мистецтвознав. : 17.00.03.- URL: /ard/2010/
20.РА368032 Драган О. В.Ін-т свинарства ім. О.В.Квасницького УААН. Продуктивні якості та генетичні особливості свиней при внутрішньопородному поєднанні різних типів української м'ясної породи [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01.- URL: /ard/2009/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського