Пошуковий запит: (<.>A=Драган О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж69879 Драган О. І. Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.98-100
|
2. | Ж69879 Драган О. І. Удосконалення внутрішньовиробничого госпрозрахунку на підприємствах м'ясної промисловості [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.100-101
|
3. | ВА686050 Драган О. І.Нац. ун-т харч. технологій. Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики [Текст] : Моногр.
|
4. | ВА687998 Драган О. І.Держ. акад. кер. кадрів культури і мистец. Управління конкурентоспроможністю підприємств: теоретичні аспекти [Текст] : моногр.
|
5. | Ж69879 Драган О. І. Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.187-189
|
6. | Ж69879 Драган О. І. Теоретично-методологічні підходи до конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.125-127
|
7. | Ж69879 Драган О. І. Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м'ясної галузі [Текст]: 19, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.86-89
|
8. | Ж71985 Драган О. І. Розвиток тваринництва та його вплив на конкурентоспроможність підприємств м'ясної галузі [Текст]: 21 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.45-48
|
9. | Ж69879 Драган О. І. Теоретичні підходи щодо визначення конкурентоспроможності м'ясної продукції [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.102-105
|
10. | Ж71985 Драган О. І. Формування корпоративної культури на підприємствах м'ясної промисловості [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.77-80
|
11. | Ж69879 Драган О. І. Заходи щодо удосконалення управління структурними підрозділами на підприємствах м'ясної промисловості [Текст]: 27 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.151-153
|
12. | Ж69879 Драган О. І. Методичні підходи до впровадження логістичної системи на підприємстві м'ясної промисловості [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.74-76
|
13. | Ж69879 Драган О. І. Удосконалення фінансового забезпечення конкурентоспроможності малих підприємств м'ясної промисловості [Текст]: 26 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.33-36
|
14. | РА362104 Драган О. І.Нац. ун-т харч. технологій. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04.- URL: /ard/2008/
|
15. | РА315610 Драган О. І.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Організаційно-економічна реструктуризація підприємств м'ясної промисловості при переході до ринкової економіки [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01.- URL: /ard/2001/
|
16. | РА380943 Драган О. В.Нац. акад. внутр. справ. Державно-правове регулювання діяльності фінансових посередників на ринку цінних паперів [Текст] : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.07.- URL: /ard/2011/
|
17. | ВА736457 Драган О. І.Нац. акад. кер. кадрів культури і мистец. Операційний менеджмент [Текст] : навч. посіб.
|
18. | ВС52223 Мостенська Т. Л.МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості [Текст] : підручник
|
19. | РА370330 Драган О. В.Львів. нац. муз. акад. ім. М.В.Лисенка. Постать Ярослава Вощака в контексті розвитку диригентської культури другої половини ХХ ст. [Текст] : автореф. дис. ... канд. мистецтвознав. : 17.00.03.- URL: /ard/2010/
|
20. | РА368032 Драган О. В.Ін-т свинарства ім. О.В.Квасницького УААН. Продуктивні якості та генетичні особливості свиней при внутрішньопородному поєднанні різних типів української м'ясної породи [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01.- URL: /ard/2009/
|
| |