Пошуковий запит: (<.>A=Домарецький В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | ВА601949 Шольц-Куліков Є. П.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Вступ до харчової технології та інженерії (виноробство) [Текст] : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
|
2. | ВА595095 Домарецький В. А. Технологія солоду та пива [Текст] : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти
|
3. | ВА643384 Домарецький В. А.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія харчових продуктів [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
|
4. | ВС38825 Маринченко В. О.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія спирту [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
|
5. | ВС41831 Домарецький В. А.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
|
6. | Ж29432 Мельниченко І. М. Технологічні властивості концентрату пивного сусла для виробництва пива на мініпивзаводах [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.43-44
|
7. | Ж29432 Мельниченко І. М. Зброджування пивного сусла із концентрату в умовах пивзаводів малої потужності [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.44-45
|
8. | ВА742960 Домарецький В. А.МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій [Текст] : монографія
|
9. | ВА734109 Українець А. І.Відкр. міжнар. ун-т розв. людини "Україна". Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підручник
|
10. | ВА732462 Товажнянський Л. Л.Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб.
|
11. | Ж69879 Куц А. М. Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості [Текст]: 33 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.42-44
|
12. | ВА764927 Іванов С. В. Винний туризм [Текст] : підруч. для студ. ВНЗ / С. В. Іванов [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій
|
13. | ВА772951 Іванов С. В. Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за освіт.-проф. прогр. підготов. спеціалістів та магістрів зі спец. "Технології продуктів бродіння і виноробства" / [С. В. Іванов та ін.] ; за заг. ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій
|
14. | ВА867592 Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / С. В. Іванов [та ін.] ; за ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій
|