1. |
Литвищенко Л. О. Реалізації генетичного потенціалу продуктивності голштинськими коровами за промислової технології виробництва молока / Л. О. Литвищенко, А. О. Гончар, Г. С. Гуцуляк, І. С. Піщан, Н. А. Капшук // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2014. - Вип. 15, № 2/3. - С. 238-244. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Дослідженнями встановлено, що за промислової технології виробництва молока голштинські корови підвищують реалізацію генетичного потенціалу в міру їх адаптації, тому максимальний удій досягається на 6-ій лактації та становить 11 519,2 кг фізичного або 11 330,5 кг 4 %-го молока. Проте, після 305-денної лактації секреційні процеси у вимені тварин суттєво гальмуються. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-6 + П603.9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ
|