Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Гречко В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.Ж14024 Гречко В. О. Инструментарий прототипирования прикладных систем по модели предметной области [Текст] / В. О. Гречко, О. Л. Перевозчикова, В. Г. Тульчинский, П. Г. Тульчинский: 1 // Управляющие системы и машины.-С.78-92
2.Гречко В. О. Метод прототипирования прикладных систем по модели предметной области [Текст] // Перша міжнар. наук.-практ. конф. з програмув. УкрПРОГ'98:НАН України.-С.213-224
3.ВА604933 Нац. акад. внутр. справ України. Російсько-український словник спеціальних термінів [Текст] : [Специф. для фіз. та бойової підготов.]: Близько 1200 сл.
4.Ж29137 Гречко В. В. Типология поведенческой активности при совершении сексуальных преступлений лицами, отягощенными парафилиями [Текст]: 432 // Вісн. Харк. ун-ту. Сер. Психологія.-С.71-74
5.Ж14973 Асинова М. И. Факторы свертывания крови в гериатрической практике [Текст]: 2 // Журн. практ. лікаря.-С.15-16
6.Ж26618 Хомяк В. В. Отримання плівок CdO методом реактивного магнетронного розпилення та дослідження їх властивостей [Текст] 5: 1 // Фізика і хімія твердого тіла.-С.102-105
7.РА309920 Гречко В. А.Харк. НДІ мікробіології та імунології ім. І.І.Мечникова. Протимікробна активність та біологічна дія нових азот- та залізовміщуючих гетероциклічних органічних сполук [Текст] : Автореф. дис... канд. мед. наук : 03.00.07.- URL: /ard/2000/
8.Ж28079/фіз.-мат. Гречко В. І. Застосування одного узагальнення методу Ньютона - Канторовича для розв'язання нелінійних інтегральних рівнянь [Текст]: 1 // Вісн. Київ. нац. ун-ту. Сер. Фіз.-мат. науки.-С.25-28
9.Ж70654 Комнацкий А. Л. Модернизация боевой легкобронированной техники [] // Артиллерийское и стрелковое вооружение, 2003,N Вып. 7.-С.61-63
10.Ж68690 Танкевич Є. М. Математичне моделювання та вибір електромагнітної системи вимірювального трансформатора струму з цифровим виходом [] // Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2011,N № 6.-С.76-80
11.Ж28079/фіз.-мат. Гречко В. І. Про оцінку похибки однієї модифікації методу Ньютона - Канторовича [] // Вісник КНУ. Серія Фізико-математичні науки, 2014,N Вип. 1.-С.57-61
12.Ж69973 Варський Г. М. Визначення параметрів електромагнітної системи давача електронного трансформатора струму з нормованими метрологічними характеристиками в перехідних режимах роботи [] // Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2015,N Вип. 42.-С.129-135
13.Ж14164 Сопель М. Ф. Моделювання та мінімізація похибок високовольтних електро-магнітних трансформаторів струму. (За оглядом закордонних публікацій) [] // Технічна електродинаміка, 2016,N № 1.-С.47-54
14.Ж100119 Гречко В. В. Метод розрахунку електромагнітної частини давача струму для вимірювань із заданими класом точності й коефіцієнтом безпеки приладів електронного трансформатора струму [] // Електромеханічні і енергозберігаючі системи, 2016,N № 2.-С.94-101
15.Ж22801 Бабенко Т. Проблеми використання SSL/TLS [] // Захист інформації, 2017. т.Т. 19,N № 4.-С.298-302
16.Ж101341 Гречко В. Харчові волокна як функціональний інгредієнт у м'ясних напівфабрикатах [] // Технічні науки та технології, 2019,N № 2.-С.154-164
17.РА428787 Гречко В. В. Електромагнітні давачі для високовольтного електронного трансформатора струму : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.02 / Гречко Вячеслав Вадимович ; НАН України, Ін-т електродинаміки
18.Ж101341 Гречко В. Харчові волокна як функціональний інгредієнт у м'ясних напівфабрикатах [] // Технічні науки та технології, 2019,N № 2.-С.154-164
19.Ж69879 Гречко В. В. Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м'ясних напівфабрикатів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 5.-С.108-116
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського