Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ207567
Kowalczyk, Roman. Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Text] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 88-97. - ISBN 83-7244-706-3 Rezjume angl. m.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | ВА798606
Біленька, Ірина Ремівна. Оздоровчі продукти на основі топінамбура [Текст] : монографія / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Букаєв Вадим Вікторович [вид.], 2015. - 126 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 109-126. - 300 прим. - ISBN 978-617-7215-36-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА403758
Буланша, Наталя Анатоліївна. Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Буланша Наталя Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС143462
Буланша, Наталя Анатоліївна. Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Буланша Наталя Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 208 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 124-145.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА378939
Глоба, Олександр Вікторович. Теплогідродинамічні процеси у плівкових випарних апаратах для яблучного соку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Глоба Олександр Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС127608
Глоба, Олександр Вікторович. Теплогідродинамічні процеси у плівкових випарних апаратах для яблучного соку [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Глоба Олександр Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 218 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 204-218.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА755986
Горячова, Олена Олександрівна. Товарознавча оцінка натуральних яблучних соків [Текст] : монографія / О. О. Горячова ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 102-106. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-179-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА378245
Горячова, Олена Олександрівна. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Горячова Олена Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС123185
Горячова, Олена Олександрівна. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Горячова Олена Олександрівна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2011. - 361 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 155-170.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА411162
Змєєва, Інна Миколаївна. Обґрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змєєва Інна Миколаївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20, [1] с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА412787
Змєєва, Інна Миколаївна. Обґрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змєєва Інна Миколаївна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20, [1] с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС44145
Ирха, Лидия Александровна. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ирха Лидия Александровна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 286 л. - л.:185-205
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА281498
Калмикова, Ірина Семенівна. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА403068
Кирильченко, Марина Володимирівна. Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок червоних [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кирильченко Марина Володимирівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС138485
Кирильченко, Марина Володимирівна. Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок червоних [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кирильченко Марина Володимирівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 330, [5] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 165-190.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА353491
Козонова, Юлія Олександрівна. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС104814
Козонова, Юлія Олександрівна. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 251 арк. - арк. 160-178
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ8860
Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ8843
Консерви. Соки з м'якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ10456
Консерви. Соки томатні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2020-02-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |