Пошуковий запит: (<.>U=Л92-106$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС41174
Баньковская, Ирина Брониславовна. Мясная продуктивность и качество мяса свиней новых специализированных генотипов [Текст] : дис...канд.с.-х.наук:06.02.01 / Баньковская Ирина Брониславовна ; УААН, Ин-т свиноводства. - Полтава, 1993. - 198 с. - Библиогр.:с.176-198
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | UN/901.3
Cleaner Production Assessment in Meat Processing [Text] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - 1st ed. - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 85 p. - (Industrial Sector Guide). - ISBN 92-807-1844-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
3. | ІВ200682
Przybylski, Wiesław. Wykorzystanie potencjału glikolitycznego mięśnia Longissimus dorsi w badaniach nad uwarunkowaniem wybranych cech jakości mięsa wieprzowego [Text] / W. Przybylski. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW", 2002. - 84 s.: rys. - Бібліогр.: S.72-83. - ISBN 83-7274-036-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
4. | ВА638204
Шкурин, Григорій Тимофійович. Забійні якості великої рогатої худоби [Текст] : методики досліджень / Г. Т. Шкурин [та ін.] ; УААН, Ін-т розведення і генетики тварин. - К. : Аграрна наука, 2002. - 50 с. - Бібліогр.: с. 46-47. - ISBN 966-540-078-9 Автори зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ІВ205730
Słowiński, Mirosław. Badania nad zastosowaniem szybkich, pośrednich metod do oceny jakości tuszek i mięsa drobiowego [Text] / M. Słowiński ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 130 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 117-128. - ISBN 83-7244-601-6 Rezjume angl.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | СТ4298
М'ясо та м'ясні продукти. Визначення масової частки крохмалю та глюкози ферментативним методом (ISO 13965:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ4301
М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості колоній дріжджів і пліснявих грибів (ISO 13681:1995, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС153406
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна. Обґрунтування і розробка сучасних біотехнологій якісних та безпечних м'ясних виробів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2012. - 313 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 274-313. Додатки (т. 2) з 314 арк. - відсутній.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА753152
Малигіна, Валентина Дмитрівна. Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів [Текст] : монографія / В. Д. Малигіна, О. Ю. Холодова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 220 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-220 . - 500 прим. - ISBN 978-966-385-272-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА395534
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна. Обґрунтування і розробка біотехнологій якісних та безпечних м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2012. - 46 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС153026
Пасічний, Василь Миколайович. Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 595 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 328-370.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА397489
Пасічний, Василь Миколайович. Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 44 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС143549
Маршалок, Вадим Анатолійович. Вплив змішанолігандного комплексу цинку у складі комбікормів на обмін речовин, продуктивність та якість продукції свиней на відгодівлі [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Маршалок Вадим Анатолійович ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2014. - 198 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-185.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА408320
Маршалок, Вадим Анатолійович. Вплив змішанолігандного комплексу цинку у складі комбікормів на обмін речовин, продуктивність та якість продукції свиней на відгодівлі [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Маршалок Вадим Анатолійович ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2014. - 18 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА433160
Любчик, Ольга Сергіївна. Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Любчик Ольга Сергіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2017. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА818638
Якубчак, О. М. Гігієна продуктів тваринного походження [Текст] : [навч. посібник для ВНЗ] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : ПрофКнига, 2017. - 593 с. : рис., табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігєна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 481-503. - 300 прим. - ISBN 978-966-97641-1-9 На тит. арк. авт. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА435541
Іванова, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Іванова Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 25 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА437214
Даниленко, Світлана Григорівна. Наукове обґрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Даниленко Світлана Григорівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2018. - 43 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА828454
Ткачук, Світлана Алімівна. Якість і безпечність свинини за застосування органічних кормових добавок [Текст] : монографія / Ткачук С. А., Ткачик Л. В. ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КОМПРИНТ, 2018. - 131 с. : табл. - Бібліогр.: с. 115-131. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА443908
Ремізова, Юлія Олександрівна. Вплив мікроклімату на гомеостаз організму свиней, продуктивність та якість свинини [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.04 / Ремізова Юлія Олександрівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва. - Полтава, 2019. - 20 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |