Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (51)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92-106$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС41174 Баньковская И. Б. Мясная продуктивность и качество мяса свиней новых специализированных генотипов [Текст] : Дис...канд.с.-х.наук:06.02.01 / Баньковская Ирина Брониславовна ; УААН, Ин-т свиноводства. - Полтава, 1993. - 198 с.
2.ВА638204 Шкурин Г. Т. Забійні якості великої рогатої худоби [Текст] : Методики досліджень / Г. Т. Шкурин [та ін.] ; УААН, Ін-т розведення і генетики тварин. - К. : Аграрна наука, 2002. - 50 с.
3.СТ4298 М'ясо та м'ясні продукти. Визначення масової частки крохмалю та глюкози ферментативним методом (ISO 13965:1998, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)
4.СТ4301 М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості колоній дріжджів і пліснявих грибів (ISO 13681:1995, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)
5.ІВ200682 Przybylski W. Wykorzystanie potencjału glikolitycznego mięśnia Longissimus dorsi w badaniach nad uwarunkowaniem wybranych cech jakości mięsa wieprzowego [Текст] / W. Przybylski. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW", 2002. - 84 s.: rys.
6.ІВ205730 Słowiński M. Badania nad zastosowaniem szybkich, pośrednich metod do oceny jakości tuszek i mięsa drobiowego [Текст] / M. Słowiński ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 130 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego)
7.ВА753152 Малигіна В. Д. Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів [Текст] : монографія / В. Д. Малигіна, О. Ю. Холодова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 220 с. : рис., табл.
8.РА395534 Баль-Прилипко Л. В. Обґрунтування і розробка біотехнологій якісних та безпечних м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2012. - 46 с. : рис., табл.
9.РА397489 Пасічний В. М. Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 44 с. : рис., табл.
10.UN/901.3 Cleaner Production Assessment in Meat Processing [Текст] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 85 p. - (Industrial Sector Guide)
11.РА408320 Маршалок В. А. Вплив змішанолігандного комплексу цинку у складі комбікормів на обмін речовин, продуктивність та якість продукції свиней на відгодівлі [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Маршалок Вадим Анатолійович ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2014. - 18 с. : табл., рис.
12.ВА818638 Якубчак О. М. Гігієна продуктів тваринного походження [Текст] : [навч. посібник для ВНЗ] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : ПрофКнига, 2017. - 593 с. : рис., табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігєна, санітарія і експертиза)
13.РА433160 Любчик О. С. Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Любчик Ольга Сергіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2017. - 20 с. : рис., табл.
14.РА435541 Іванова Т. М. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Іванова Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 25 с. : рис., табл.
15.РА437214 Даниленко С. Г. Наукове обґрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Даниленко Світлана Григорівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2018. - 43 с. : рис., табл.
16.ВА828454 Ткачук С. А. Якість і безпечність свинини за застосування органічних кормових добавок [Текст] : монографія / Ткачук С. А., Ткачик Л. В. ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КОМПРИНТ, 2018. - 131 с. : табл.
17.РА443908 Ремізова Ю. О. Вплив мікроклімату на гомеостаз організму свиней, продуктивність та якість свинини [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.04 / Ремізова Юлія Олександрівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва. - Полтава, 2019. - 20 с. : табл.
18.ВА854219 Вплив кормових добавок та комбікормів на продуктивність та якість м'яса у свиней [Текст] : монографія / Чудак Роман Андрійович [та ін.]. - Вінниця : РВВ ВНАУ, 2021. - 199 с. : рис., табл.
19.ВА859141 Бондаренко В. В. Якість м'яса у свиней за використання у годівлі кормових добавок [Текст] : монографія / Бондаренко Владислава Вікторівна, Главатчук Віта Анатоліївна. - Вінниця : РВВ ВНАУ, 2021. - 176 с. : рис., табл.
20.ДС143549 Маршалок В. А. Вплив змішанолігандного комплексу цинку у складі комбікормів на обмін речовин, продуктивність та якість продукції свиней на відгодівлі [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Маршалок Вадим Анатолійович ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2014. - 198 арк. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського