Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий пошук
Розширений пошук
Алфавітні покажчики
Бази даних
Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку
Віртуальна довідка
Тематичний інтернет-навігатор
Наукова електронна бібліотека
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
стислий
Знайдено в інших БД:
Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит:
(<.>I=ДС44775$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
Категорія:
Хімічна технологія. Хімічні та харчові виробництва
1.
ДС44775
Карпунина, Лариса Ивановна
.
Технология кулинарных изделий на основе молочного белка [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Карпунина Лариса Ивановна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1994. - 150 л.,прил. - л.:138-151
Рубрики:
Сири
Видання зберігається у :
Основний фонд
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського