Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий пошук
Розширений пошук
Алфавітні покажчики
Бази даних
Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку
Віртуальна довідка
Тематичний інтернет-навігатор
Наукова електронна бібліотека
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
стислий
Знайдено в інших БД:
Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит:
(<.>I=ВА643384$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
Категорія:
Хімічна технологія. Хімічні та харчові виробництва
1.
ВА643384
Домарецький, Віталій Афанасійович
.
Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - Бібліогр.: с. 558-562. -
ISBN
966-612-027-5
Рубрики:
Підручники для вищої школи з харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського