Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л975$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16

      
1.
ДС52012

Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 189 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС65375

Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА293765

Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 27 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА363771

Аннєнкова, Надія Борисівна.
Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Аннєнкова Надія Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА310473

Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА380372

Валевська, Людмила Олександрівна.
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА382005

Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС127426

Валевська, Людмила Олександрівна.
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 287-314.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС127873

Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 334 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 296-334.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА397826

Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жеребкін Максим Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА399299

Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА403865

Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС134605

Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жеребкін Максим Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 222 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 152-169.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
14.
ВА792088


Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : монографія / [М. І. Погожих та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 56 прим. - ISBN 978-966-405-334-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС140240

Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 430 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 367-430.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС143969

Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 195, [28] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-190.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського