Пошуковий запит: (<.>U=Л975$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
|
| | |
|
1. | ДС52012
Стецюк, Галина Арсенівна. Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 189 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС65375
Кобилінська, Олена Валеріївна. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА293765
Стецюк, Галина Арсенівна. Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 27 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА363771
Аннєнкова, Надія Борисівна. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Аннєнкова Надія Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА310473
Кобилінська, Олена Валеріївна. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА380372
Валевська, Людмила Олександрівна. Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА382005
Гирка, Ольга Ігорівна. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС127426
Валевська, Людмила Олександрівна. Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 287-314.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС127873
Гирка, Ольга Ігорівна. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 334 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 296-334.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА397826
Жеребкін, Максим Васильович. Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жеребкін Максим Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА399299
Запотоцька, Олена Василівна. Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА403865
Мардар, Марина Ромиківна. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС134605
Жеребкін, Максим Васильович. Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жеребкін Максим Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 222 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 152-169.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
14. | ВА792088
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : монографія / [М. І. Погожих та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 56 прим. - ISBN 978-966-405-334-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС140240
Мардар, Марина Ромиківна. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 430 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 367-430.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС143969
Запотоцька, Олена Василівна. Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 195, [28] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-190.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |