Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (16)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС83517

Шульга, Наталія Михайлівна.
Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис. - арк. 131-144

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС91134

Сливка, Наталія Богданівна.
Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 200 арк. - арк. 126-150

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС101383

Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - К., 2007. - 166 арк.: іл. - арк. 122-139

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС96548

Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 239 арк.: рис. - арк. 148-172

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС99154

Боднарчук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА336645

Сливка, Наталія Богданівна.
Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА341323

Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА347676

Боднарчук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА347788

Буянова, Ирина Владимировна.
Разработка и исследование технологии замораживания и низкотемпературного хранения твердых сыров [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Буянова Ирина Владимировна. - Кемерово, 2006. - 42 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА349074

Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА329074

Шульга, Наталія Михайлівна.
Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ2800


Сир пошехонський. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Бондаренко [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1899-85; Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ2356


Сири тверді (український асортимент). Технічні умови (CODEX STAN C-1-1966-C-35-C-35-1978, NEQ) [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ3958


Сири тверді. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 18 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА372798

Бондарчук, Зоя Вікторівна.
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технол. - К., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА374658

Прядко, Ольга Анатоліївна.
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Прядко Ольга Анатоліївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2010. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС115107

Бондарчук, Зоя Вікторівна.
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2010. - 148 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 114-136.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
MFI3828/1-2

Fessler, Denise Sophie.
Characterisation of propionibacteria in Swiss raw milk by biochemical and molecular-biological methods [Text] : diss. / D. S. Fessler ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 139 p.: fig. - (Diss. ETH ; 12328)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
19.
MFI3971/1-2

Klantschitsch, Thorid.
Influence of microfiltration on the quality of semi-hard cheese from raw milk with particular emphases on Clostridium tyrobutyricum spores [Text] : diss. / T. Klantschitsch ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 129 p.: fig. - (Diss ETH ; 13233)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
20.
ДС123101

Прядко, Ольга Анатоліївна.
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Прядко Ольга Анатоліївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2010. - 203 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 182-203.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського