Пошуковий запит: (<.>U=Л958.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС83517
Шульга, Наталія Михайлівна. Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис. - арк. 131-144
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС91134
Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 200 арк. - арк. 126-150
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС101383
Турчин, Ірина Миронівна. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - К., 2007. - 166 арк.: іл. - арк. 122-139
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС96548
Михайлицька, Ольга Романівна. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 239 арк.: рис. - арк. 148-172
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС99154
Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА336645
Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА341323
Михайлицька, Ольга Романівна. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА347676
Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА347788
Буянова, Ирина Владимировна. Разработка и исследование технологии замораживания и низкотемпературного хранения твердых сыров [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Буянова Ирина Владимировна. - Кемерово, 2006. - 42 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА349074
Турчин, Ірина Миронівна. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА329074
Шульга, Наталія Михайлівна. Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ2800
Сир пошехонський. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Бондаренко [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1899-85; Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ2356
Сири тверді (український асортимент). Технічні умови (CODEX STAN C-1-1966-C-35-C-35-1978, NEQ) [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ3958
Сири тверді. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 18 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА372798
Бондарчук, Зоя Вікторівна. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технол. - К., 2010. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА374658
Прядко, Ольга Анатоліївна. Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Прядко Ольга Анатоліївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2010. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС115107
Бондарчук, Зоя Вікторівна. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2010. - 148 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 114-136.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | MFI3828/1-2
Fessler, Denise Sophie. Characterisation of propionibacteria in Swiss raw milk by biochemical and molecular-biological methods [Text] : diss. / D. S. Fessler ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 139 p.: fig. - (Diss. ETH ; 12328) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
19. | MFI3971/1-2
Klantschitsch, Thorid. Influence of microfiltration on the quality of semi-hard cheese from raw milk with particular emphases on Clostridium tyrobutyricum spores [Text] : diss. / T. Klantschitsch ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 129 p.: fig. - (Diss ETH ; 13233) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
20. | ДС123101
Прядко, Ольга Анатоліївна. Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Прядко Ольга Анатоліївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2010. - 203 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 182-203.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |