Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (45)
Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС41825

Желиба, Юрий Александрович.
Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС48818

Тарасюк, Тетяна Іванівна.
Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : дис...канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 128 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС55800

Бреславец, Виталий Алексеевич.
Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества [Текст] : дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС65516

Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС66581

Хомичук, Виктор Андреевич.
Совершенствование установки для сушки жидких пищевых продуктов А1-ФМУ с целью повышения ее технического уровня [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомичук Виктор Андреевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 215 л. - л. 140-159

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА290284

Тарасюк, Тетяна Іванівна.
Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 28 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА296230

Бреславець, Віталій Олексійович.
Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості [Текст] : автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА309720

Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА311784

Хомічук, Віктор Андрійович.
Удосконалення установки для сушки рідких харчових продуктів А1-ФМУ з метою підвищення її технічного рівня [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомічук Віктор Андрійович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА561613

Рудавська, Ганна Богданівна.
Технологія і товарознавство продуктів птахівництва [Текст] : підручник для учнів проф. навч.-виховн. закладів / Г. Б. Рудавська [та ін.]. - К. : Урожай, 1995. - 188 с., рис. - ISBN 5-337-01679-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА602910

Рудавська, Ганна Богданівна.
Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська [та ін] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 250 с. - ISBN 966-7376-94-Х

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
С10130/Т. 1

М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с. - ISBN 966-7426-49-1
Содержание:


Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
С10130/Т. 2

М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с. - ISBN 966-7426-53-X
Содержание:


Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
С10130/Т. 3

М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с. - ISBN 966-7426-57-2
Содержание:


Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
С10130/Т. 4

М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с. - ISBN 966-7426-61-0
Содержание:


Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА611745


Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов [та ін.] ; ред. О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Видавництво Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001. - 242 с.: іл. - (Підручники та учбові посібники). - Бібліогр.: с. 237-238. - ISBN 5-7763-2137-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА619179

Шарафутдинов, Газимзян Салимович.
Технология переработки, хранения и стандартизации продуктов животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов / Г. С. Шарафутдинов [и др] ; Казанская гос. сельскохозяйственная академия. - Казань : Издательство Казанского ун-та, 2000. - 176 с.: рис. - Библиогр.: с.173. - ISBN 5-7464-0474-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА621502

Калачев, Александр Анатольевич.
Технологическое оборудование мясной отрасли (переработка птицы и технология производства птицепродуктов) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, на направлению 655900 "Технология сырья и продуктов животного происхождения", спец. 270900 - технология мяса и мясных продуктов / А. А. Калачев [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 147 с.: рис. - Библиогр.: с.147. - ISBN 5-89448-128-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ2823


Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВС44562


Переработка мяса птицы [Текст] : пер. с англ. / ред. А. Р. Сэмс ; науч. ред. В. В. Гущин. - СПб. : Профессия, 2007. - 431 с.: ил. - (Научные основы и технологии). - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 978-5-93913-128-5. - ISBN 0-8493-0120-3 (CPC Press)
Перевод изд.: Poultry meat processing. Boca Raton [etc.], 2001

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського