Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС41825
Желиба, Юрий Александрович. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС48818
Тарасюк, Тетяна Іванівна. Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : дис...канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 128 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС55800
Бреславец, Виталий Алексеевич. Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества [Текст] : дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС65516
Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС66581
Хомичук, Виктор Андреевич. Совершенствование установки для сушки жидких пищевых продуктов А1-ФМУ с целью повышения ее технического уровня [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомичук Виктор Андреевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 215 л. - л. 140-159
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА290284
Тарасюк, Тетяна Іванівна. Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 28 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА296230
Бреславець, Віталій Олексійович. Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості [Текст] : автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА309720
Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА311784
Хомічук, Віктор Андрійович. Удосконалення установки для сушки рідких харчових продуктів А1-ФМУ з метою підвищення її технічного рівня [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомічук Віктор Андрійович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА561613
Рудавська, Ганна Богданівна. Технологія і товарознавство продуктів птахівництва [Текст] : підручник для учнів проф. навч.-виховн. закладів / Г. Б. Рудавська [та ін.]. - К. : Урожай, 1995. - 188 с., рис. - ISBN 5-337-01679-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА602910
Рудавська, Ганна Богданівна. Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська [та ін] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 250 с. - ISBN 966-7376-94-Х
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | С10130/Т. 1
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с. - ISBN 966-7426-49-1 Содержание:
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | С10130/Т. 2
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с. - ISBN 966-7426-53-X Содержание:
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | С10130/Т. 3
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с. - ISBN 966-7426-57-2 Содержание:
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | С10130/Т. 4
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с. - ISBN 966-7426-61-0 Содержание:
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА611745
Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов [та ін.] ; ред. О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Видавництво Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001. - 242 с.: іл. - (Підручники та учбові посібники). - Бібліогр.: с. 237-238. - ISBN 5-7763-2137-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА619179
Шарафутдинов, Газимзян Салимович. Технология переработки, хранения и стандартизации продуктов животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов / Г. С. Шарафутдинов [и др] ; Казанская гос. сельскохозяйственная академия. - Казань : Издательство Казанского ун-та, 2000. - 176 с.: рис. - Библиогр.: с.173. - ISBN 5-7464-0474-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА621502
Калачев, Александр Анатольевич. Технологическое оборудование мясной отрасли (переработка птицы и технология производства птицепродуктов) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, на направлению 655900 "Технология сырья и продуктов животного происхождения", спец. 270900 - технология мяса и мясных продуктов / А. А. Калачев [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 147 с.: рис. - Библиогр.: с.147. - ISBN 5-89448-128-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ2823
Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВС44562
Переработка мяса птицы [Текст] : пер. с англ. / ред. А. Р. Сэмс ; науч. ред. В. В. Гущин. - СПб. : Профессия, 2007. - 431 с.: ил. - (Научные основы и технологии). - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 978-5-93913-128-5. - ISBN 0-8493-0120-3 (CPC Press) Перевод изд.: Poultry meat processing. Boca Raton [etc.], 2001
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |