Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (98)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС40221

Эспиро Захи
Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 148 л. - Библиогр.:л.131-144

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС49921

Беляева, Елена Михайловна.
Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС92703

Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС92743

Мізнік, Лариса Миколаївна.
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 122 арк.: рис., табл. - арк. 105-116

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС101412

Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. - арк. 130-149

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС104158

Горбань, Виктор Григорьевич.
Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л. - Библиогр.: л. 153-170

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС106925

Серік, Максим Леонідович.
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 340 арк. - арк. 177-199

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС106978

Колесник, Алина Алексеевна.
Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л. - Библиогр.: л. 194-219

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС61028

Зюзько, Алла Валентиновна.
Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. - л.147-164

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС65512

Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 279 арк.: рис. - арк. 158-183.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА272819

Эспиро Захи
Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА290988

Бєляєва, Олена Михайлівна.
Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА349527

Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА344514

Мізнік, Лариса Миколаївна.
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА344621

Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА359942

Москаленко, Ольга Василівна.
Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Москаленко Ольга Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА304907

Зюзько, Алла Валентинівна.
Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА310670

Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА326994

Медведовський, Яків Семенович.
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведовський Яків Семенович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА353340

Горбань, Віктор Григорович.
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського