Пошуковий запит: (<.>U=Л912.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
|
| | |
|
1. | ДС70101
Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА314663
Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА316660
Агаджанян, Жирайр Гургенович. Обоснование технологий производства нового ассортимента консервированных продуктов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Агаджанян Жирайр Гургенович. - Ереван, 2001. - 23 с. Текст на арм. языке.- Описано по переводу
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ9133
Ревінь свіжий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |