Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.09$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13

      
1.
ДС45516

Кулик, Анатолий Валентинович.
Разработка и внедрение эффективных технологий переработки сладкой виноградной выжимки и дрожжей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Кулик Анатолий Валентинович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 130 л. - л.:51-58

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС42873

Щелкунов, Леонид Федорович.
Характеристика вторичных ресурсов переработки винограда и технология консервирования пищевых продуктов на их основе [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Щелкунов Леонид Федорович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 260 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ1969


Барда дріжджова з відходів виноробства. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Авідзба [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА714318


Основы процессов обезвреживания экологически вредных отходов виноделия [Текст] : [монография] / В. В. Ковалев [и др.] ; АН Молдовы, Институт химии АН Молдовы, Научно-исследовательский Центр Прикладной и Экологической химии, Молдавский гос. ун-т, Молдавский Национальный ин-т виноградарства и вина. - Кишинэу : [б.и.], 2007. - 343 с. - Библиогр.: с. 332-343. - ISBN 978-9975-62-188-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА406653

Якушенко, Євген Миколайович.
Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ7603


Насіння виноградне для промислового перероблення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ7602


Мука кормова з виноградної вичавки. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА420912

Соколова, Ірина Федорівна.
Комплексна оцінка та прогнозування впливу підприємств первинного виноробства на довкілля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 21.06.01 / Соколова Ірина Федорівна ; Кременчуц. нац. ун-т ім. Михайла Остроградського . - Кременчук, 2016. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ8020


Олія з насіння винограду. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ9190


Екстракт водно-спиртовий із виноградної вичавки. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА439625

Городиська, Олена Володимирівна.
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Городиська Олена Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА442981

Брикова, Тетяна Миколаївна.
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Брикова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія:    
13.
ДС140152

Якушенко, Євген Миколайович.
Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 279 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-177.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського